banner388
banner390
banner410
banner408

Kavak'ta Ak Parti Teşekkür Belgesi

AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve ilçe teşkilatı üyelerine ilçede gerçekleştirdikleri başarılı hizmetler için teşekkür belgesi verildi.

banner269

Kavak'ta Ak Parti Teşekkür Belgesi

AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve ilçe teşkilatı üyelerine ilçede gerçekleştirdikleri başarılı hizmetler için teşekkür belgesi verildi.

11 Ocak 2017 Çarşamba 11:46
Kavak'ta Ak Parti Teşekkür Belgesi

AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, başarının sırrının çok çalışmak olduğunu ifade etti. 

AK Parti Samsun 73. İl Danışma Meclisi toplantısında AK Parti Samsun İl Başkanı Muharrem Göksel tarafından, teşkilat faaliyetleri çerçevesinde Kavak'ta gerçekleştirilen başarılı çalışmalardan dolayı AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel ve ilçe teşkilatı mensuplarına teşekkür belgesi verildi.

Konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada başarının sırrının çok çalışmak olduğunu vurgulayan AK Parti Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, “Hedefimiz daima çok daha fazla çalışarak partimize yakışır olmak. Partimizin en büyük kurallarından birisi çalışmaktır. AK Parti asla gevşekliğe müsemma göstermemektedir. Kavak olarak her kesime doğru şekilde hitap edebilmek için tüm ekibimizle seferber durumdayız.

Gerek köylerimiz gerek ilçe merkezimizde tüm çalışmalarımız aralıksız devam edecektir. İlçe belediyemiz ile yürüttüğümüz uyumlu çalışmalardan dolayı ilçemizde vatandaşlarımızla diyalog sorunu yaşamıyoruz. Buradan yine bizlerden desteğini esirgemeyen Kavak Belediye Başkanımız İbrahim Sarıcaoğlu'na da teşekkür ediyorum”
dedi.

AK Parti Kavak İlçe Başkanlığı ayrıca teşkilat performans sisteminde (TPS) yüzde yüz tam puan alarak 2016 yılı 12. ayının Samsun birincisi oldu.

Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunAk Parti
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.