banner388
banner390
banner410
banner408

Kavak'ta 5 isim aday adayı

Kavak Belediye Başkanlığı için MHP'den 5 isim aday adayı olacaklarını açıkladı.

banner269

Kavak'ta 5 isim aday adayı

Kavak Belediye Başkanlığı için MHP'den 5 isim aday adayı olacaklarını açıkladı.

13 Eylül 2018 Perşembe 09:23
Kavak'ta 5 isim aday adayı

Mart 2019'da yapılacak yerel seçimleri yaklaşırken aday adayları da belli olmaya başlıyor. Kavak ilçesinde Milliyetçi Hareket Partisi(MHP)'nden 5 isim aday adayı olacaklarını açıkladı; Şerif Ün, Avni Gadiş, Sait Esen, Çetin Örsel, Bayram Erişgin... Aday adayları ve MHP Kavak İlçe Başkanı Cahit Kamber, MHP İl Başkanı Taner Tekin'i ziyaret ederek Kavak’ta birlik ve beraberlik mesajı verdi. 


Kavak'ta aday adayı olacağını söyleyen 5 isim, aday kim olursa olsun herkesin çalışma yapacağını ve tek amaçlarının Kavak’ın burçlarına MHP bayrağını dikmek olduğunu söylediler.

AK PARTİDE GÜÇLÜ İSİMLER
Daha önce Kavak'ta Belediye Başkanlığını elinde tutan MHP'nin adaylarının karşısında da güçlü isimler var.  Mevcut Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu ve Salih Çelik AK Partinin adayları arasında gösterilirken sürpriz bir çıkışla gündeme gelen Hamit Seven'in şansı yüksek görünüyor.  
 

Son Güncelleme: 13.09.2018 09:49
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunKavak
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Zdrcan 2018-09-13 14:28:42

Hamit SEVEN adayimizdir.Kavak'a cok sey katacagina eminiz.Sevilen ve herkesi kucaklayan bir insandır.

Avatar
Kavaklılar 2018-09-13 20:37:20

İlçemizin hizmete ihtiyacı vardır bu hizmeti de yıllarını kavağa adamış Salih çeliktir o olmalıdır

Avatar
Ayşe ÇAKIR 2018-09-13 14:46:13

Yenilikte hayır vardır. Seçimlerde yine Ak Partiden yeni bir başkanla yola devam etmek istiyoruz.

Avatar
Kavut kara 2018-09-13 18:26:10

yahu şu kavağa birde CHP'li başkan gelsin.

Avatar
Tufan keskın 2018-09-14 12:09:11

Hamıt seven 'ın kavak'a çok yenılık getırecegını ve çok basarılı bır beledıye baskanı olacagını düşünüyorum

Avatar
sami keskin 2018-09-13 12:10:13

Kavak yıllardır hakettiği yeri alamadı iktidar partilerinden olan başkanlar büyük hizmetler alabilridi ama maalesef zayıf kalarak kavağı gelmesi gereken yere getiremediler. önümğüzdeki seçimlerde inşAllah iyi bir aday gelirde hükümetten istediği yatırımları alır kavakta ileriye gider.

Avatar
Abdullah Keleş 2018-09-13 12:19:39

biz o milletvekiliin bu milletvekilinin şu işadamının adayını istemiyoruz arkadaş. kavaklının sevdiği istediği aday olsun. kavak üzerinde istediğimiz adayı koyar alırız diye hareket eden zihniyete bu sefer kavaklı fırsat vermeyecektir. yönetim tecrübesi olan seçmeninin gönlüne giren bürokrasi ve siyaset tecrübesi olan insanları aday görmek istiyoruz. kavaktan başını dişarıya çıkarmayan mıy mıy başkanda adayda istemiyoruz. herkesi kucaklayan aday iddası olan aday istiyoruz. gündeme gelen adayları hepsini tanıyorum. Hamit bey adaymış geçtiğimiz günlerde işittim.hem belediye yöneticiliğinde hemde ankarada çalışmalarıyla etrafında sevilen biri. methini çok diyuyoruz. Aday olursa herkesin oyunu alabilecek biri. ak partiliside mhp lisininde oyunu alır. hayırlısı olsun.

Avatar
Yusuf Şengül 2018-09-14 18:51:20

1) Haberde kavaktan 5 aday diyor 5 ide mhp den çıkmış. Haberin sonuna ak partideki aday isimleri de küçük bir şekilde yazılmış. Olaya anlam veremedim ama neyse. Şimdi her iki haberde yer alan adayların tamamına yakınını tanırım. Hele hamit seven kardeşimi cok daha iyi tanırım. Diğerleri için bir şey diyemem ama ben hamit sevenin kendi isteiği ile aday olmak istediğine inanmam mutlaka yoğun bir talep gelmiştir. Evvelden yaptığımız sohbetlerde hiç aklından bile geçirmezdi. Sadece talep olursa büyükler görev verirse düşünürüm yoksa böyle bir rekabetin içine girmem iyi olanı desteklerim derdi. Beyefendi tecrübeli birikimli biridir hamit seven aday olursa Kavaklı peşinden gider. Büyük oy getirir büyk hizmetler yapar şüphem yok. Ama aday olursa tabi. Olmazsa bir şey yok. Olmadım diye kavga etmez küsmez düşmanlık yapmaz. O zaman eğri oturalım doğru konuşalım burdan soruyorum İbrahim Sarıcaoğlunun nesi var.

Misafir Avatar
ihsan 2018-12-01 08:31:42 @Yusuf Şengül

ben çetin örseli görmek istelim

Beğenmedim! (2)