banner388

Kavak hedef büyüttü

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Samsunhaber.com'u ziyaret ederek başarılar diledi. 

Kavak hedef büyüttü

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Samsunhaber.com'u ziyaret ederek başarılar diledi. 

08 Ekim 2019 Salı 17:37
Kavak hedef büyüttü

Samsunhaber.com'u ziyaret eden Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Genel Yayın Yönetmeni ve Samsun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mehmet Yazıcı ile Genel Koordinatör Ünal Yavuz'dan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Samsunhaber.com'u ilgi ile takip ettiklerini ve internet gazeteciliğinde yeni bir sayfa açtıklarını belirten Sarıcaoğlu, "Samsun'da ne var ne yok Samsunhaber.com sitesinde her gün öğreniyor ve takip ediyoruz. Önemli bir medya görevi üstleniyoruz. Samsun adına sizleri kutluyorum" dedi. 

Geçtiğimiz dönem Kavak'ta çok önemli hizmetler gerçekleştirdiklerini ancak yeni dönemde bu hedefi daha da büyüttüklerini belirten Sarıcaoğlu, "Kavak son beş yılda ciddi mesafe alan ilçeler arasında ilk sırada yer alıyor. Ancak durmak yok yola devam diyoruz. Cumhurbaşkanımızın bizlere çizmiş olduğu yolda ilerleyerek daha büyük hedeflere doğru ilerlemek istiyoruz" diye konuştu. 

İkinci döneminde çok ciddi projeler hazırladıklarını ve bunları yeni yıldan itibaren hayata geçireceklerini belirten Sarıcaoğlu, "Bizde hedefler bitmez. Kavak bizden aş bekliyor iş bekliyor hizmet istiyor. Yeni istihdam alanları yaratarak, ilçede işsizliğe ciddi anlamda çare oluyoruz. Bundan sonrada aynı kararlılıkla ve azimle yolumuza devam edeceğiz" şeklinde konuştu.

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'nun Ünal Yavuz'un sunumuyla yapmış olduğu video haber yarın Samsunhaber.com'da.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.