banner388

Kavak Devlet Hastanesi 2019'da hizmette

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçeye yapılacak yeni devlet hastanesi ile ilgili detayları paylaştı.

Kavak Devlet Hastanesi 2019'da hizmette

Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ilçeye yapılacak yeni devlet hastanesi ile ilgili detayları paylaştı.

07 Ağustos 2018 Salı 15:32
Kavak Devlet Hastanesi 2019'da hizmette

Samsun'un Kavak ilçesine yapılacak olan yeni devlet hastanesinin temeli önümüzdeki günlerde atılacak. Bahçelievler Mahallesi’nde yapılacak yeni devlet hastanesinin yer teslimi yapıldı.

İlçeye gelen Sağlık Bakanlığı yetkilileri ve inşaatı yapacak yüklenici firma temsilcisinin katılımı ile yapılan toplantıda konuşan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, ”İlçemiz bir güzel yatırıma daha kavuşuyor. Göreve gelmeden önce halkımıza ne söz verdiysek tek tek yerine getiriyoruz. Bundan sonra insanlarımız sağlık tedavilerini Samsun’a gitmeden burada yaptırabilecekler. Halkımıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. 

"2019'DA HİZMET VERMEYE BAŞLAYACAK"

Yeni devlet hastanesinin önümüzdeki yıl tamamlanarak hizmet veremeye başlayacağını belirten Başkan Sarıcaoğlu, söz konusu yatırımın yaklaşık 20 milyon liraya mal olacağını söyledi. 

Eski Sağlık Bakanı Ahmet Demircan ve tüm Samsun milletvekillerine teşekkür eden İbrahim Sarıcaoğlu, "Kavak’a yeni bir hastane kazandırılması için başlangıç noktasına geldik. Yer teslimini yaptık. Sözleşmeyi imzaladık. Yatırım için resmi prosedürler başladı. Kavak 2019 sonbaharında yeni ve tam donanımlı bir devlet hastanesine kavuşmuş olacak. Yeni hastanemizde genel cerrahi, çocuk polikliniği, göz ve ortopedi servisleri, yoğun bakım ünitesi gibi tüm üniteler olacak. Kavak artık kabuğunu kırdı. Her alanda hızlı bir büyüme yaşıyoruz. Biz her zaman yatırımcımızın yanındayız. Yeni hastanemiz ilçemize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Selim 2018-08-08 08:57:55

Hala hastane açıyosunuz sanki kavağın nufusü 500 bin de eski hastane yetmiyor bu paraları artık eğitime harcasanız da şu insanlar eşit şartlarda devlet okullarında okusa

Avatar
Hüseyin 2019-03-20 19:56:29

Yapılamayan hastane temeli bile atılmadı

Avatar
ahmet 2019-04-30 12:44:09

kavak yatırımlarla büyüyecek inşAllah kavak herşeyin en iyisine layık