banner388
banner390
banner410
banner408

Kavak Belediyesinden Vefa Örneği

Kavak Belediyesi, ilçeye önemli hizmetlerde bulunan Ali Bakır adına planlanan parkın temelini attı.

banner269

Kavak Belediyesinden Vefa Örneği

Kavak Belediyesi, ilçeye önemli hizmetlerde bulunan Ali Bakır adına planlanan parkın temelini attı.

08 Mart 2017 Çarşamba 15:01
Kavak Belediyesinden Vefa Örneği

Samsun Haber - Samsun'un Kavak ilçesindeki Yaşardoğu mahallesinde Ali Bakır adına yapılması planlanan parkın temel atma törenine Kavak Kaymakamı H. Hasan Gökpınar, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, Ali Bakır'ın çocukları, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı. Program Kavak Müftüsü Abdullah Karaca'nın duası ile başladı.

"Hocamızın ekmeğini yemeyen kişi sayısı çok azdır"

Kavak'ta öğretmenlik yapmış ve bir fabrikanın sahibi olan merhum Ali Bakır'ın adına yapılacak olan park ile Kavak'a toplamda 8 adet park kazandırdıklarını vurgulayan Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu, "Bugün tabelası dikili olan fakat 5-6 senedir yapılamayan temeli dahi atılamayan Ali Bakır hocamız adına yapılacak olan ama bu zamana kadar beklemiş olan parkımızın temelini atacağız. Rahmetli hocamıza da cenab-ı haktan gani gani rahmet diliyorum. Ali Bakır hocamızın ekmeğini yemeyen kişi sayısı çok azdır. Paylaşmayı seven biriydi. İlçemizde bu tür önemli değerli kişilerin isimlerini yaşatmak anlamında bu tür girişimlerde bulunmamız gerekiyor. İlçemize kısa süre içerisinde 7 park kazandırdık. Ali Bakır hocamızın parkı ile birlikte 8 park olacak. Çok kısa süre içerisinde tamamlanması planlanan parkımızın içerisinde oyun alanları, yürüyüş alanları, oturma alanları gibi özellikle çocuklarımızın zaman geçireceği yerler bulunacak. Bu park merhum Ali Bakır hocamıza yakışır bir park olacak. Tüm katılımcılara böylesine güzel bir günde yanımızda oldukları için teşekkür ediyorum.16 Nisanda yapılması planlanan referandumun ülkemize ve milletimize güzellikler getirmesini diliyorum." diye konuştu.

Kavak Kaymakamı H. Hasan Gökpınar Kavak'ın önünün açık olduğunu vurgulayarak şunları söyledi: 

"Göreve geleli 2,5 ay oldu. Dışarıdan bir gözle bakan biri olarak şunu söylemek istiyorum Kavak'ın geleceği parlak. OSB, TOKİ, Cezaevi gibi büyük projeler Kavak'a geldiğinde Kavak çok daha fazla büyüyecek. İlçe merkezinde alt yapı konusunda bir eksiklik yok üst yapı konusunda da Başkanımız gerekli girişimlerde bulunuyor. Bu konuda gerçekten çok şanslıyız Kavak konumu itibariyle ve aldığı desteklerle çok kısa sürede iyi noktalara geleceğinden hiç şüphem yok. Ali Bakır hocamız adına yapılacak olan parkımızın ilçemize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum"

Son Güncelleme: 08.03.2017 15:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.