banner388

Kavak'a müjde: İmzalar atıldı

Samsun'un Kavak ilçesinde bağlanacak olan doğalgaz için imzalar atıldı.

Kavak'a müjde: İmzalar atıldı

Samsun'un Kavak ilçesinde bağlanacak olan doğalgaz için imzalar atıldı.

01 Mart 2018 Perşembe 15:14
Kavak'a müjde: İmzalar atıldı

Samsun haber - Samsun'un Kavak ilçesine gelecek olan doğalgaz iletim hattı için SAMGAZ Genel Müdürü Yılmaz Kolsan ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu arasında imzalar atıldı. Kavaklı vatandaşlar önümüzdeki yıl doğalgazı kademeli olarak kullanmaya başlayacak.

Seçim çalışmalarında doğalgaz sözü verdiklerini hatırlatan Başkan Sarıcaoğlu, "Şimdi vermiş olduğumuz bir sözü daha tutmuş olmanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz. SAMGAZ Genel Müdürümüz ile bugün iletim hattı çalışmalarının başlaması için gerekli imzaları attık. Kısa sürede çalışmalar başlayacak ve ilçemiz artık doğalgaza kavuşacak" dedi.

Doğalgazın bağlanmasını OSB'de yatırım yapacak iş adamlarınında istediğini belirten Sarıcaoğlu, "Birçok iş adamımız doğalgaz gelir gelmez fabrikalarını Kavak'a taşıyacaklarının da müjdesini verdiler. Doğalgaz işyerleri için enerji tasarrufu açısından çok önem arz ediyor buda işverenlerimizin Kavak'a gelmeleri konusunu cazip kılıyor" diye konuştu.

Son Güncelleme: 02.03.2018 11:53
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.