banner388
banner390
banner410
banner408

Kavak'a hayır çarşısı açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanlığı koordinatörlüğünde Kavak’ta hayır çarşısı açıldı.

banner269

Kavak'a hayır çarşısı açıldı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanlığı koordinatörlüğünde Kavak’ta hayır çarşısı açıldı.

25 Haziran 2020 Perşembe 19:56
Kavak'a hayır çarşısı açıldı

Hayır Çarşısının açılışına CHP Samsun İl Başkanın Fatih Türkel, CHP Kavak İlçe Başkanı Şakir Altun, Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci, CHP Samsun Kadın Kolları İl Başkanı Nazan Güneysu, partililer ve vatandaşlar katıldı.


Konuyla ilgili Atakum Belediye Başkanı Cemil Deveci: “Burada yapılan iş komşuluk hukukunu kurmaya yönelik, Atakum ile Kavak’ın ve diğer ilçelerimizin koordinasyonunu sağlamaya yönelik bir çalışmadır. Atakum Belediye Başkanı olarak ben sosyal belediyeciliği çok önemsiyorum, içerisinde bulunduğumuz durum zor, dünde zordu. Salgın olmasaydı bile yoksullukla mücadele etmek zorunda kalacaktık. Salgın sadece bunu herkes tarafından anlaşılabilir hale getirdi. Biz bu sokaklarda birbirimize yüz yüze bakabilmenin ittifakıyız, adını ne koyarsanız koyun” şeklinde konuştu. 


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun İl Başkanı Fatih Türkel ise “Biz Samsun’un her karışına projelerimizi, hedeflerimizi anlatmaya geliyoruz. Biz bugün Kavak’tayız yarın başka bir ilçemizdeyiz memleketimizin her tarafında size dokunacağız, sizin yüzünüzü güldüreceğiz. Bir siyasi partinin yapacağı tek şey halkının refahını sağlamak halkına mutlu bir yaşam standardı sunmaktır. Bugün hayır çarşımızda ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız ihtiyaçlarını giderebilirler. Biz isteriz ki yoksulumuzun olmadığı Türkiye’de yaşayalım ama bu çok yakın Cumhuriyet Halk Partisi iktidar olduğunda her zaman vatandaşının yanında, vatandaşıyla beraber adım atacaktır” dedi.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Dost 2020-06-26 14:41:17

Adına konuş arkadaş, bu millet CHP'den 1 fayda görmüşse 1000 zarar gördü. Oylariniz yüzde 25'i gecmiyor. O da kabuk il ilçelerden.