banner388
banner390
banner410
banner408

Kardeşlikte mesafe tanımadılar

Atakum Atakent İlkokulu öğrenci ve velileri bir proje kapsamında Kars Arpaçay Gediksatılmış İlkokulu öğrencilerine Kardeşlik ellerini uzattılar. 

banner269

Kardeşlikte mesafe tanımadılar

Atakum Atakent İlkokulu öğrenci ve velileri bir proje kapsamında Kars Arpaçay Gediksatılmış İlkokulu öğrencilerine Kardeşlik ellerini uzattılar. 

07 Şubat 2018 Çarşamba 11:36
Kardeşlikte mesafe tanımadılar

Samsun haber - Eğitim öğretimin sadece akademik kazanımlardan ibaret olmayıp, öz değerlerimizin de kazandırılması gerektiği, “Yardımlaşma” kavramının da bunlardan biri olduğundan hareketle Atakent İlkokulu 3/C sınıfı öncülüğüne bir proje hazırlandı.

Atakum İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Atakum Kaymakamlığının onayı ile Atakent İlkokulu Müdürlüğü’nce hazırlanan “Mesafeleri Kardeşlikle Eritiyoruz” projesi ile Kars ili Arpaçay ilçesi Gediksatılmış İlkokulu öğrencilerine Bot, Mont, Kırtasiye ve oyuncak desteği sağlandı. Projeyi kısa zamanda sahiplenen öğrenci velileri, çocuklarıyla birlikte hediyeleşme ve yardımlaşmanın manevi mutluluğunu tattılar. Proje kapsamında olmadığı halde, projemize destek olan 5. Piyade Eğitim Tabur Komutanlığı Esentepe / SAMSUN Kışlasında görevli askeri ve sivil personel “yardımlaşma” kavramının en canlı örneğini göstermişlerdir. Bir öğrencinin, kumbarasındaki tüm parasını Kars’taki kardeşlerine bağışlaması “Yardımlaşma” duygusunun minik yüreklerdeki yerini göstermiştir.


Kış mevsiminde kendilerini sıcak tutacak hediyeler alan Gediksatılmış İlkokulu öğrencileri, o tertemiz yüreklerinden dökülen sözcüklerle yazdıkları mektuplar ve masumca gülüşleriyle Samsun’daki kardeşlerine teşekkürlerini ilettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.