banner388

Kardeşi öldürülen abla kampanya başlattı: En ağır şekilde cezalandırılsın

Nevşehir'de geçtiğimiz ay eşi tarafından öldürülen Esra K.'nın Samsun'da yaşayan kardeşi Merve K. Samsunhaber.com'a önemli açıklamalarda bulundu.

Kardeşi öldürülen abla kampanya başlattı: En ağır şekilde cezalandırılsın

Nevşehir'de geçtiğimiz ay eşi tarafından öldürülen Esra K.'nın Samsun'da yaşayan kardeşi Merve K. Samsunhaber.com'a önemli açıklamalarda bulundu.

23 Temmuz 2018 Pazartesi 13:46
Kardeşi öldürülen abla kampanya başlattı: En ağır şekilde cezalandırılsın

Nevşehir'de 4 Haziran 2018 tarihinde uzman çavuş eşi tarafından 3 kurşunla başından vurularak öldürülen Esra K.'nın Samsun'da yaşayan kardeşi Merve K., Samsunhaber.com'a açıklamalarda bulundu.

Şırnak’ın Silopi ilçesinde bulunan 172. Zırhlı Tugayı'nda görev yapan Uzman Çavuş V.K., kendisinden boşanmak isteyen eşi Esra K.'yı araç içerisinde kendisine ait tabancayla vurarak öldürmüş, daha sonra ise uygulama noktasındaki görevli polislere eşini öldürdüğünü söyleyerek teslim olmuştu. Change.org internet adresinde ablasını öldüren kişinin en ağır şekilde cezalandırılması için kampanya başlatan Merve K., yaşanan olayın ayrıntılarını anlattı.

Samsun'da yaşayan Merve K. yaşanan olayla ilgili şu ifadelere yer verdi:

"Ablam Ankara'da yaşıyordu, eşi ise görevi gereği Şırnak'taydı. Aralarında yaşanan problemler nedeniyle ablam boşanmak istiyordu ancak eşi boşanmama konusunda ablamı uzun süredir tehdit ediyordu. Ablam yaşanan tehditlere daha fazla dayanamayarak 3 Haziran'da kızını da alarak Nevşehir'e annesinin yanına gitti. Nevşehir'e giderken eşini arayıp boşanacağını ve babamın yanına gittiğini söylemiş. Eşi de bekle bende geliyorum, 3 kurşunla geliyorum demiş. Ablam bunun üzerine otobüsten indikten sonra polise giderek koruma talep ediyor. O gece ablam babamın evindeyken eşi de yanına gelmiş. Ablam görüşmek istemediğini söyleyerek kendisini odaya kilitlemiş, ertesi günde boşanma dilekçesi vermeye gitmiş. O sırada eşi konuşmak istemiş ve bir araya gelmişler. Ablam arabaya bindiği sırada ise eşi tarafından 3 kurşunla arabanın içerisinde öldürüldü. Ablamın eşi daha sonra teslim olmuş. Ablamı vahşice katleden bu kişinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istiyoruz."

Esra K.'nın kızı Samsun'da

Esra K.'nın hayatını kaybetmesi, kocası V.K.'nın ise tutuklanmasının ardından 12 yaşındaki kızları, Samsun'da yaşayan teyzesi Merve K.'nın yayına getirildi.

İmza kampanyasına destek vermek için tıklayınız

Son Güncelleme: 23.07.2018 17:54
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsunNevşehir
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
sasa 2018-07-23 20:17:41

eminim adam asker olduğu ve sürekli yer değiştirdiği için çıkmıştır olay

Avatar
Vedat 2018-07-24 20:57:44

Daire baskani rektor yardimcisina magduriyeti tüm ögrencilerin yaninda bir ögrenci icin giderildigini soylerse Demekki rektor yardimcisida daire baskani Kadar suclu bu durumda rektor bu olaya bir el atsa