banner388

Karayalçın: Önümüzdeki seçimler yaşamsal önem taşıyor

Siyasetçi Murat Karayalçın, TÜYAP Karadeniz 4. Kitap Fuarı için geldiği Samsun’da Cumhuriyet Halk Partisi İl Binasında partililerle bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu.

Karayalçın: Önümüzdeki seçimler yaşamsal önem taşıyor

Siyasetçi Murat Karayalçın, TÜYAP Karadeniz 4. Kitap Fuarı için geldiği Samsun’da Cumhuriyet Halk Partisi İl Binasında partililerle bir araya gelerek önemli açıklamalarda bulundu.

23 Şubat 2018 Cuma 21:40
Karayalçın: Önümüzdeki seçimler yaşamsal önem taşıyor

Samsun haber - Siyasetçi Murat Karayalçın, TÜYAP Karadeniz 4. Kitap Fuarı için geldiği Samsun’da Cumhuriyet Halk Partisi İl Binasında partililerle bir araya geldi. Bir sonraki seçimlerin tüm partiler için önem taşıdığını vurgulayan Karayalçın, “Zaten AK Parti Genel Başkanının çağrıları ve uyarıları kendi partisiyle ve partililerle de ilgili yapmış olduğu değerlendirmelerde bu seçimin ne denli yaşamsal önem taşıdığını gösteriyor. Onlar içinde bizim içinde yaşamsal önem taşımaktadır” dedi.

“Değerlendirmede bulunacaklar”

2019’da yapılacak yerel seçimlerle ilgili konuşan Karayalçın, “TÜYAP Kitap Fuarı benden yerel yönetimlerle ilgili bir sunuş yapmamı istediler. Dün akşam Samsun’a geldim. Adana ve Mersin’deydim. Mersin’de Toros Üniversitesi yerel yönetimler konusunda benden bir sunuşta bulunmamı istemişti. Öyle anlaşılıyor ki 2019’da yapılacak yerel yönetim seçimleriyle ilgili süre yaklaştıkça insanlarımız, vakıflarımız, üniversitelerimiz, siyasi partilerimiz Türkiye’nin yerel yönetimlerle ilgili yıllarını da dikkate alarak bir değerlendirmede bulunacaklar. Görüşlerini yurttaşlarımızla paylaşacaklar. Sosyal Demokrat Düşünce Atölyelerine birçok arkadaşımız katıldı. Sosyal Demokrat Düşünce Atölyelerini ben Samsun Milletvekiliyken örgütlemiştim. Sol düşünceye bir katkısı olduğunu düşünüyorum” diye ifade etti.

“Yaşamsal önem taşımaktadır”

Önümüzdeki seçimlerin ciddi derecede önem taşıdığını vurgulayan Karayalçın, “Bana göre siyasi tarihimizin en önemli seçimleri yaşanacak. Ben ve sizler birçok seçime girdik. Aslında her seçim öncesi bu lafı söyledik ama bu lafı gerçekten bu seçim çok farklı olacak. Zaten AK Parti Genel Başkanının çağrıları ve uyarıları kendi partisiyle ve partililerle de ilgili yapmış olduğu değerlendirmelerde bu seçimin ne denli yaşamsal önem taşıdığını gösteriyor. Onlar içinde bizim içinde yaşamsal önem taşımaktadır” şeklinde konuştu.

Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 24.02.2018 17:41
Anahtar Kelimeler:
SamsunChpTüyap
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.