banner388

Karapıçak: Seçime eksiksiz hazırlanacağız

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, il yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Başkan Karapıçak, seçime iyi hazırlanacaklarını belirtti.

Karapıçak: Seçime eksiksiz hazırlanacağız

MHP Samsun İl Başkanı Abdullah Karapıçak, yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek, il yönetim kurulu toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıda konuşan Başkan Karapıçak, seçime iyi hazırlanacaklarını belirtti.

21 Ocak 2019 Pazartesi 20:19
Karapıçak: Seçime eksiksiz hazırlanacağız

Samsun Haber-Başkan Karapıçak, "Adaylarımız ile 31 Mart yerel seçimlerine partimize yakışır bir şekilde hazırlanarak mutlak bir galibiyet hedeflenerek özveri ile çalışılacak gerek il gerekse ilçe teşkilatlarımız seçimlere eksiksiz olarak hazırlanacaklardır" sözcüklerini kullandı.

GÖREVLER DAĞITALACAK

İl başkanlığı görevine getirildikten sonra yönetim kurulu listesinin genel merkeze gönderdiklerini belirten Karapıçak, "Genel merkezimizin listeyi onaylamasının ardından ilk yönetim kurulu toplantımızı bugün yaptık. Görev dağılımını ise en kısa sürede yaparak teşkilât kademelerinde yer alacak organların görevlerini hızlı bir şekilde yapacak hale getireceğiz" ifadelerini kullandı.

BEKA MESELESİ DAR BAKIŞLA GÖRÜLMEZ

Türkiye'nin 15 Temmuz'u yaşadığını ifade eden Karapıçak, "MHP’yi beka sorunu üzerinden eleştirenler, 15 Temmuz’da ihanet çetelerinin galip geldiğinde ülkede olabilecek kaosu ve küresel güçlerin son obamız, son yurdumuz Türkiye Cumhuriyeti devletini ne duruma düşürecekleri, ülkenin anahtarını hangi küresel ve bölgesel çetelerin eline teslim edeceklerini bir hayal etsinler. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli son il başkanları toplantısında ‘belediye derken bekayı görmezden gelmeyin, düşman sevindirmeyin, zilleti güldürmeyiniz. Ya beka ya bela seçiminde sonuna kadar beka diyeceğimizi sakın aklınızdan çıkarmayın, gevşeklik göstermeyin’ demişlerdir. Bu sözlerin ışığında bizlere de Samsun’da düşen görev, ülkenin beka sorununa geniş bir bakış açısıyla bakarak, ülkeyi içinden geçtiğimiz bu zor süreçte 19 Mayıs ruhuna yakışır bir şekilde ittifak ruhuna zarar vermeyecek şekilde 31 Mart yerel seçimleri için çalışmalarımızı var gücümüzle yerine getirmektir" diye konuştu.

MHP ÜZERİNE DÜŞENİ YAPIYOR

MHP'nin zor süreçte üzerine düşeni yaptığını sözlerine ekleyen Karapıçak, "MHP, ülkenin beka sorununu merkeze almış bir siyasi anlayış ile ülkenin bu süreçte ülkenin düz bir çizgide ilerlemesi gerektiği bilincinde olarak üzerine düşeni bir siyasi parti olarak fazlasıyla yerine getirmektedir. Bu siyasi bilinç, özünde milliyetçi ülkücü camianın varoluş nedenidir. Bu bilincin yansıması olan MHP’nin üzerine düşeni fazlasıyla yapması ne Samsun yerelinde ne de ülke genelinde hiçbir kişi, parti veya yapı üzerinden eleştirilebilecek bir konu değildir. Milliyetçi ülkücü camianın siyasi vücut bulmuş hali olan MHP bu duruşu ile ülke siyasi tarihine geçecek duruş, söylem ve eylemler içerdiğinin her kesim tarafından bilinmesi gerekmektedir” şeklinde konuştu. 

PARTİMİZE LAYIK ŞEKİLDE HAZIRLANACAĞIZ

19 Ocak günü yapılan aday tanıtımı toplantısında adaylıkları açıklanan Asarcık ilçesi için Şerif Kılağuz ve Alaçam ilçesi için de İlyas Acar'ın, Milliyetçi Hareket Partisinin belediye başkan adayları olduğunu aktaran Karapıçak, “Adaylarımız ile 31 Mart yerel seçimlerine partimize yakışır bir şekilde hazırlanarak mutlak bir galibiyet hedeflenerek özveri ile çalışılacak gerek il gerek ise ilçe teşkilatlarımız seçimlere eksiksiz olarak hazırlanacaklardır” dedi. 

ÜYELİK BAŞVURULARI UZATILDI

MHP’nin tüm Türkiye’de olduğu gibi Samsun’da da 17 ilçede 31 Mart yerel seçimlerine kendi meclis üyesi listesi ve adaylarıyla gireceğini kaydeden Karapıçak, “İlçe başkanlıklarımız meclis üyelikleri ile ilgili olarak yapılacak olan başvurular 4 Şubat 2019 tarihi saat 17.00’a kadar uzatılmış olup başvurular bizzat ilçe başkanlıklarına yapılacaktır” açıklamasında bulundu. 

Son Güncelleme: 22.01.2019 09:03
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
55 2019-01-21 21:47:57

Çok onurlu bir duruş.
Vay beeeeeeeeeee

Avatar
Samsun 2019-01-21 23:13:23

Akp nin bayrağı altında mı çalışmalara devam edeceksiniz.mhp bayrağını alacam ve asarcikta dalgalandirarakmi çalışma yapacaksınız.

Avatar
Hayri dayı 2019-01-21 21:21:42

Hangi seçime muhtar adayınız bile yok. Ama guldürdün bizi çok yaşa

Avatar
Fatih 2019-01-22 08:30:53

Eksiksiz girecekler miş girdiğiniz seçim mi var ortada kenara atılmış leğene çevirdiniz partiyi.

Avatar
evet 2019-01-22 09:44:57

evet + evet