banner388

Karaduman talimat verdi: Sıkılmadık el kalmayacak

Seçim çalışmalarının bugün itibariyle başladığını ifade eden AK Parti İL Başkanı Hakan Karaduman, "Önümüzdeki 5-6 ay içerisinde girmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el bırakmayacak çalışma modeli içerisinde olacağız" dedi.

Karaduman talimat verdi: Sıkılmadık el kalmayacak

Seçim çalışmalarının bugün itibariyle başladığını ifade eden AK Parti İL Başkanı Hakan Karaduman, "Önümüzdeki 5-6 ay içerisinde girmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el bırakmayacak çalışma modeli içerisinde olacağız" dedi.

12 Ağustos 2018 Pazar 16:24
Karaduman talimat verdi: Sıkılmadık el kalmayacak

Samsun haber- Samsun Büyükşehir Belediyesi Atakum Kültür ve Sanat Merkezi'nde AK Parti Samsun İl Başkanlığı 77. İl Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıya AK Parti Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Milletvekilleri Ahmet Demircan, Yusuf Ziya Yılmaz, Orhan Kırcalı, AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman, Büyükşehir Belediyesi Başkanvekili Tutan Çakır, belediye başkanları, ilçe başkanları, il yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları ve gençlik kolları başkanları katıldı.


Toplantının ilk başında AK Parti İl Başkanlığı Tanıtım ve Medya Birimi tarafından hazırlanan video izletildi.

Daha sonra toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, "Kongremizin gerçekleştiği 24 Mart'tan itibaren bugüne kadar yapmış olduğumuz çalışmaların bir kısmını birlikte seyrettik. Hazırlayan arkadaşlarımızın emeğine sağlık. 77. Danışma Kurulu Toplantımızın ilimiz için hayırlara vesile olmasını Allah'tan niyaz ediyorum. Ordu'da meydana gelen sel felaketinde büyük maddi kayıp yaşandı ve 1 vatandaşımız hayatını kaybetti. Hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah'tan rahmet, yaralanan vatandaşlarımıza da geçmiş olsun diliyorum.  Cumhurbaşkanımız ve bakanlarımız hemen bölgeye intikallerinde devletimizin güçlü sosyal devlet olma anlayışıyla tüm maddi hasarların devletimiz tarafından karşılanacağını açıkladılar.  İşte büyük Türkiye ve güçlü hükümetin gereğidir bu.  Cumhurbaşkanımız başta olmak üzere bakanlar kurulumuza teşekkür ediyorum" dedi.  

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un Samsun ziyaretiyle ilgili konuşan Başkan Karaduman, "Sayın bakanımız cuma günü akşam saatlerinde Samsun'a geldi. Cumartesi günü gerçekleştirdiğimiz toplantılarda Samsun'un kentsel dönüşüm ve diğer sorunları enine boyuna konuşuldu. Tüm belediye başkanlarımız toplantılarda hazırdı. Bakan beye sorunlar iletildi. Bakanımız Samsun'da yardımcıları ve genel müdürleri ile toplantıya katıldı. Sorunları konuştuk. Anında sorunların çözümü için hızlıca adım atıldı. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde tüm bakanlarımızın ülkemizin sorunlarını en kısa sürede en etkili şekilde çözeceklerine inancım çok fazla. Yeni sistemin sorunların çözümü noktasında çok hızlı, çok etkili ve çok verimli olduğunu görüyoruz" diye konuştu. 


Seçim stratejisini oluşturacaklarını vurgulayan Başkan Karaduman "Bir seçim bitiyor diğerine hemen başlıyoruz. İl yönetim kurulumuz ve ilçelerimiz kendi yönetim kurulları toplantılarında seçim sonuçlarının değerlendirmelerini yapıyoruz. Milletvekillerimiz sonuçları kendileri açısından değerlendiriyorlar.  Yapılacak çalışmalarda bizim için bu değerlendirmeler önem arz ediyor. Belediye başkanlarımız belediye meclis üyelerimizle kendi bölgelerinde seçimde aldığımız oy oranlarına göre değerlendirmemizi yaparak belki eksik bıraktığımız hizmet etmediğimiz ziyaret etmediğimiz alanların tespitini sonuçlara göre değerlendirip önümüzdeki sürecin stratejisini buna göre belirleyerek yol alacağımız haritayı önümüze koyarak çalışmalara başlayacağız" şeklinde ifade etti.

Bazı mahallelerde çalışmaların başladığını açıklayan Karaduman, "Sıkmadık el, çalınmadık kapı bırakmamak üzere yola çıkmıştık. Ancak erken seçim oldu. Belki gitmediğimiz yer olmuş olabilir. Ancak yerel seçim çalışmalarına bugünden itibaren başladığımız için böyle bir eksikliği de kabul etmemiz mümkün değil. Önümüzdeki 5-6 ay içerisinde girmediğimiz sokak, çalmadığımız kapı, sıkmadığımız el bırakmayacak çalışma modeli içerisinde olacağız.  Sandık esaslı çalışma yöntemlerini teşkilat olarak bizler yöneteceğiz. Sıkı irtibatlarla koordinasyonla tüm seçmen listesindeki vatandaşlarımızın sorunlarını tespit çalışması yapacağız. Öncelikle köyden mahalleye dönen uzaklardaki özellikle 1 veya 2 sandığı olan mahallelerimizde çalışmaları başlattık. İlçe başkanlarımız bizimde sıkı kontrolümüz ve sıkı takibimizle 1 Kasım'a kadar 1 veya 2 sandığı olan mahallelerimizdeki çalışmaları bitirecekler" şeklinde konuştu.


Herkesten üstün gayret beklediklerini söyleyen Karaduman, "Bu çalışma esnasında da diğer mahallelerimizde de çalışmalar devam edecek. Teşkilat olarak bizim nihai hedefimiz görevimiz bu arkadaşlar. Teşkilat mensubu olarak 16 yıldır iktidarda olan, 10,5 milyon üyesiyle dünyanın en büyük sivil toplum kuruluşu olan bir partinin bireyleri olarak yapmamız gereken oy veren oy verecek olan herkese ulaşmak. Dolayısıyla tüm ilimizde çalışmalarımızı yerel seçimlere kadar böyle yürüteceğiz. Bu seçim için herkesten üstün gayret bekliyoruz. İl başkanı olarak ilk önce benden. Milletvekilimiz Yusuf Ziya Yılmaz'ın, 'Herkes elinden geleni yapar, elinden gelenin daha fazlasını yapmak gerekir' sözünü buradan tekrarlıyorum. Yerel seçime kadar gönlünü AK Parti'ye veren her vatandaşımızdan biraz daha elinden gelenin fazlasını yapmasını istiyoruz" dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yalçın kılıç 2018-08-12 16:51:12

tabi baktınız kan kaybediyorsunuz.. ama bu halk yine kanar iki talı söze bir iki göstermelik yardıma ve hop yine kucağınızdalar

Avatar
misafir 2018-08-12 16:58:31

yürek lazım. yürek, içi dışı aynı olan hakiki yüreklere ihtiyaç var. var mı şuan böyle yürekler, cevabını siz verin....

Avatar
Adem 2018-08-12 23:21:28

Çalismayan belediye başkanları gibi çalışmayan muhtarlarında ipini çekin sayın başkanim

Avatar
cfdd 2018-08-12 21:01:36

"oy veren oy verecek olan" sun goes down, will down, there are no escape!

Avatar
halk 2018-08-13 11:02:10

Özellikle üniversiteye ulaşımda kullanılan E1 lere lütfen el atın pembe büs falan degil daha kılıçde de dolan E1 ler fakülteye hastaneye giden insanlarda biniyor sabahları gençler sıkış tepiş berbat bir yolculuk oluyor. Gençler belediye hizmetine işte burada muhatap ve olumsuzluk oluşturuyor.