banner388
banner390
banner410
banner408

Karaduman: Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, “24 Haziran seçimleri Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi” dedi.

banner269

Karaduman: Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi

AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, “24 Haziran seçimleri Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi” dedi.

22 Haziran 2018 Cuma 17:56
Karaduman: Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi

Samsun haber - AK Parti Samsun İl Yönetimi, Mahalle Bazlı Seçim Stratejisi programı düzenledi. Ömer Halisdemir Salonu’nda yapılan toplantıya Sağlık Bakanı Dr. Ahmet Demircan, eski Bayındırlık ve İskan Bakanı ve Kurucu İl Başkanı Mustafa Demir, önceki dönem il başkanları, önceki dönem ve yeni dönem yönetim kurulu üyeleri, ilçe teşkilatları ve mahalle başkanları katıldı. 


Başkan Karaduman yaptığı konuşmada, “24 Haziran seçimleri Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi olacak. AK Parti aldığı oy oranıyla tek başına hükümet kurma gücüne sahip olmasına rağmen, Türkiye’nin ve tüm mazlum coğrafyaların geleceği 16 Nisan 2017’de çok önemli bir karar aldı ve şimdi sıra bunu uygulamakta. Bu seçim, önümüzdeki yüzyılda Türkiye’nin kaderini belirleyecek.  Dolayısıyla bu seçim Cumhuriyet tarihinin en önemli seçimi" dedi. 

Tek zarf 2 pusula ile oy kullanılacağını belirten Karaduman, “Sayarken bir oyumuzu dahi zayi etmememiz gerekiyor. Bunun için tecrübe gerekli. Tecrübe ise bizim teşkilatımızda var" diye konuştu.

24 Haziran tarihinin ikinci bayramları olacağına dikkat çeken Karaduman, “Yapmayı düşündüğümüz çalışma aslında partimizin kuruluşundan beri yapılan bir çalışmadır. Biz, bu sistemi biraz daha geliştirmek, daha işlevsel ve daha interaktif bir hale getirmek için çaba harcıyoruz. Partimizin büyük bir tecrübesi var. Bugün burada kurucu başkanımızdan önceki dönem il başkanlarımıza ve önceki dönem yönetimlerde görev almış arkadaşlarımızdan yeni dönemde yönetimde yer almış arkadaşlarımız var. Sizlerden isteğimiz, ilgili olduğunuz mahallelerde özellikle üzerinde durulması gereken hususları bizimle paylaşmanızdır. Bu vesileyle 24 Haziran seçimlerinin istediğimiz şekilde sonuçlanmasını, ülkemizde ve tüm mazlum coğrafyalarda hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. 24 Haziran inşallah bizim ikinci bayramımız olacak ve bu coşkuyu birlikte yaşayacağız” şeklinde ifade etti.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
AHMET 2018-06-23 13:08:58

atıyor yalanları gönlümün efendisi

Avatar
Cemalettin Özcan 2018-06-23 21:08:17

Yahu 317 Vekiliniz vardı, istediğiniz yasayı cikariyordunuz ne oldu da erken seçime koilisyonlarla gidiyorsunuz?
Milletin akli ile dalga mi geciyirsunuz?Maden çok basarilidiydiniz neden seçime gittiniz? Başarısız saniz sizi tekrar neden seçsin bu Millet.
Kuru soganin7-8 lira ,patatesin 5-6 lira olmasıni yoksa CHP mi yaptı?
Millet AC AC