banner388
banner390
banner410
banner408

Karadeniz’in En Büyük Şemsiyesi Atakum’da

Samsun'un Çakırlar Korusu’da kurmuş olduğu tam 506 metrekarelik dev bir şemsiye ile kır düğünleri yapmak isteyen genç çiftlerin hava şartlarını ile ilgili yaşadıkları problemi tamamen çözmüş bulunmakta.

banner269

Karadeniz’in En Büyük Şemsiyesi Atakum’da

Samsun'un Çakırlar Korusu’da kurmuş olduğu tam 506 metrekarelik dev bir şemsiye ile kır düğünleri yapmak isteyen genç çiftlerin hava şartlarını ile ilgili yaşadıkları problemi tamamen çözmüş bulunmakta.

15 Temmuz 2016 Cuma 10:09
Karadeniz’in En Büyük Şemsiyesi Atakum’da

En genç nüfusa sahip olan Atakum ilçesi kır düğünlerini yapmak isteyen kişilerin en büyük problemi olan ve isteğe bağlı olarak ‘kapalı alan’ problemleri dev bir şemsiye ile çözüme kavuştu. Atakum'un Belediye Başkanı İshak Taşçının, hedeflerinin gençlerin bu problemlerine çözüm üretebilmek olduğunu dile getirdi.



''AMACIMIZ GENÇLERİMİZE YARDIMCI OLMAK''
Hedeflerinin gençlerin bu arzularına cevap verebilmek olduğunu belirten Başkan Taşçı, “Bizlerin bu çağrısı, Atakum ilçesinin sınırları içinde Çakırlar Korusunda yapılacak olan düğünler için kuruldu. Tam olarak 506 metrekarelik bir kapalı alana sahip şemsiye tek bir direkten açılarak, hidrolik bir sistemle çalışmakta ve istendiği an açılarak kapanabilen sistem ile çalışmaktadır. Niyetimiz , burada yapılacak olan kır düğünlerinde gençlerimize güzel hizmet sunabilmektir. Düğün hazırlığında olan vatandaşlarımız hep endişeli olup havanın nasıl olacağını düşünüyorlar. Bizler onların bu mutlu günlerinde endişeli olamamaları adına hidrolik sistemli olan bir şemsiye kurulumu gerçekleştirdik. Yağmur ihtimali olduğu zaman hemen şemsiye açılıyor ve içerisine tam 500 kişinin rahat bir şekilde düğün etkinliğine devam edebileceği bir mekan oluyor” dedi.


''KARADENİZ'DE BİR İLK''
Karadeniz'deki en büyük şemsiye olan ve bunu özellikle belirten Taşçı, “Şemsiye tam 506 metrekarelik bir alana sahip olduğu için en büyük şemsiye olarak yerini alıyor.Bir tek yağmur yağdığı zaman değil aşırı güneşli günler olduğu zaman da vatandaşlar rahatlıkla düğünlerini yapacaklar. Şemsiyemiz, aşırı şekilde rağbet gördü. Ramazanın öncesinde kullanıma sunmamıza rağmen 1 aylık bir zaman zarfında yaklaşık olarak 33 tane talep aldık. Ben inanıyorum ileriki zamanlarda daha çok artacak bu rakam” diye konuştu.
Çakırlar Korusu’nda yer alan kır düğünü mekanına gösterilen bu ilgi şemsiyenin gelmesi ile beraber her geçen gün biraz daha artış gösterirken, genç çiftler bu hizmetinden dolayı Atakum Belediyesi’ne çok teşekkür ediyorlar.

Son Güncelleme: 15.07.2016 10:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.