banner388

Karadenizbirlik'den Kampanya !

Karadenizbirlik, 2016 - 2017 yılı ayçiçeği alımında kampanya başlattı. 

Karadenizbirlik'den Kampanya !

Karadenizbirlik, 2016 - 2017 yılı ayçiçeği alımında kampanya başlattı. 

12 Ağustos 2016 Cuma 13:01
Karadenizbirlik'den Kampanya !

Karadenizbirliğin Genel Müdürü olan Ünal Erarslan, 2016-2017 yılı ayçiçeği alımı kampanyasında açıklamada bulundu. Ünal Erarslan, “2016-2017 ayçiçeği alımında kampanya yapmış bulunmaktadır. Bu sene ülkemizde ve dünyada ayçiçeği üretiminde önemli bir artış oldu, iklim koşulları sebebi ile erkenden hasat olmuş, buna bağlı bir şekilde kampanya başlamış, piyasada olan değişken ve çeşitli fiyatların hareketleri karşısında amacımız üreticilerin mağdur duruma düşmemesi, fırsatçıların da eline düşmemesidir. Birliğimiz bu amaç doğrultusunda, bütün kooperatiflerinde emanet ayçiçeği alımına başlayıp, üreticimizin emeklerinin tam karşılığını verebilmeyi her zaman olduğu gibi bu alımda da hedef olarak belirlemiştir” dedi.
Ünal Erarslan konuşmasına devam ederek: “Ayçiçek üreticisinin güçlenip, ürettiği ürünlerden fayda ve gelir elde edebilmesi hepimiz için önemli. Çünkü 2/3’ü ithal yolu ile karşılanan ülkemizde yağlı tohumun çabucak yerli kaynaklardan giderilmesi lazım.  Karadenizbirlik üretimin öncesinde ve hasat zamanında ortaklarına bütün desteği sağlamış ve ürünlerin her zaman garantileri olmuştur. Ürünlerin fiyatlarının oluşumuna etki eden; üretimi, arz ve talep durumları , dünya üretimleri, döviz ile vergi uygulamaları vb. faktörler piyasanın değişmesine etken olmakla beraber birliğin senelerdir bütün bu riskleri üreticiler adına üstlenip, piyasada üreticilerin lehine rol alıp, üreticilerin mağdur duruma düşmemesi için azami gayret sarf etmişlerdir.”
Seneler boyunca yerli üretime destek veren Karadenizbirlik’in, ortaklarının güçlenerek daha da büyüyecek olduğunu vurgulayan Ünal Erarslan, “Bölgedeki tarımsal sanayi ve ticaretin gelişmesinde büyük önemi olan ayçiçeği üreticilerine hizmetlerimiz ve desteklerimiz artarak devam edecek olup yeni başlayan alımların için kampanyamızın Karadenizbirlik olarak bütün çiftçilerimize hayırlı, uğurlu ve bereketli olmasını diliyorum” şeklinde konuştu.
 

Son Güncelleme: 12.08.2016 13:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.