banner388

Karadeniz yine can aldı

Sinop'ta boğulma tehlikesi geçiren 37 yaşındaki adam Samsun'da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Karadeniz yine can aldı

Sinop'ta boğulma tehlikesi geçiren 37 yaşındaki adam Samsun'da kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

05 Ağustos 2018 Pazar 08:59
Karadeniz yine can aldı

Samsun haber - Kastamonu'nun Taşköprü ilçesinde mermer ustası olarak çalışan 37 yaşındaki Mehmet Özer, ailesi ile birlikte Samsun'a mermer almaya geldi. Daha sonra Taşköprü'ye geri dönmek için yola çıkan Özer, Sinop'ta serinlemek için denize girdi. Denizde boğulma tehlikesi geçiren Özer, Sinop Atatürk Devlet Hastanesine kaldırıldı. Burada yapılan ilk müdahalenin ardından Özer, Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesine sevk edildi. Burada yoğun bakım servisinde yer olmadığı için Özer daha sonra özel bir hastaneye sevk edildi.


Yoğun bakım servisinde tedavi altına alınan Özer, sabah saatlerine doğru yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Kaynak: İHA
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
haydar yildiz 2018-08-06 10:14:01

bune rezalet hasta hastane hastane gezerken öldü bide yaziyorsunuz, niye demiyonuzki , önceden hastaneyle irtibat kurup yer varmi hasta getiriyoruz demiyonuz sormuyonuz hasta can cekisiyor, bukadar sorumsuzluk olurmu, yetkiler göreve hata yapanlar yargilansin, o kisi bizde olabilirdik,baskalari ölmesin, Böyle beceriksiz haberleride duymayalim.Vatandaslik borcumuz