banner388
banner390
banner410
banner408

Karadeniz müziğinin ünlü ismi Atakum'da

Karadeniz müziğinin ünlü ismi Volkan Arslan Samsun'un Atakum ilçesinde konser veriyor.

banner269

Karadeniz müziğinin ünlü ismi Atakum'da

Karadeniz müziğinin ünlü ismi Volkan Arslan Samsun'un Atakum ilçesinde konser veriyor.

01 Haziran 2018 Cuma 21:56

Samsun Haber-Samsun'un Atakum ilçesinde Ramazan Sokağı Etkinlikleri kapsamında Karadenizli ses sanatçısı Volkan Arslan konser veriyor.

Samsun'un Atakum Belediyesi tarafından Ramazan ayı boyunca düzenlenen etkinlikler kapsamında bu akşam Volkan Arslan konser veriyor.

Atakum'da düzenlenen Ramazan Sokağı etkinlikleri kapsamında iftar yemeğinin ardından Karadeniz müziğini güçlü ismi Volkan Arslan sevenleri ile buluştu.

İftar yemeğinin ardından Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın kısa konuşmasının ardından Volkan Arslan ilk şarkısını söyledi. Ardından araya yatsı ezanını girmesi ile birlikte kısa bir ara verildi. Kısa arada Volkan Arslan, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'yı sahneye davet ederek doğum gününü kutladı.

Son Güncelleme: 01.06.2018 22:08
Anahtar Kelimeler:
Samsun HaberSamsun
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.