banner388

Karadeniz'in Turizm Merkezi

Belediyece yeniden düzenlenmiş olan Terme Miliç sahili doğal güzellikleri, temiz ve berrak denizi birde içinde bulunan ahşap yapılarla ziyarete gelenlere görsel ziyafet sunmakta.

Karadeniz'in Turizm Merkezi

Belediyece yeniden düzenlenmiş olan Terme Miliç sahili doğal güzellikleri, temiz ve berrak denizi birde içinde bulunan ahşap yapılarla ziyarete gelenlere görsel ziyafet sunmakta.

14 Temmuz 2016 Perşembe 11:43
Karadeniz'in Turizm Merkezi

Samsun’un Terme'nin Miliç sahili, Belediye Başkanı Yılmaz'ın verdiği talimatlar ile gerçekleşen projede yeniden hayat buluyor. Turizm açısından iddialı olan ve Ege sahilini neredeyse aratmayan Miliç ileriki zamanlarda resmi bir açılış yapılıp halkın hizmetlerine sunulacak. İçeriğinde eksiklikleri olsada buna rağmen şimdi bile bir sürü vatandaşlarca ziyareti yapılan Miliç sahili ile Tesisleri özelliklede turistlerden çok büyük ilgi gördü.



''TÜRKİYE'NİN YENİ TURİZM BELDESİ''
Turizm'de çok iddialı olacağını dile getiren Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, "Ege bölgesindeki sahillerde ne var ise Samsun sahilindede o olacak. Belediye olarak turizm yatırımlarımız ile Miliç, yeni turizm beldesi olacağız" dedi.
Ahşap yapı, doğa, deniz bu üçlemenin iç içe yer aldığı Miliç, ilk olarak berrak denize sahip olması ile ilgi görmekte. İçerisinde yer alan kafeterya, duş alanı, tuvalet, büfe, mescit, bisikletler, gezi yolu ve taşıt yollu ve ahşaptan yapılmış Terme Evi ile mükemmel bir sosyal tesis olan Miliç, ailece tatil isteyenlerin en vazgeçilmez adresi haline gelecek.



''BERRAK DENİZ , YEMYEŞİL DOĞA''
Tesis içinde yetiştirilen nazar boncuğu şeklinde Terme Miliç yazısı fotoğraf sanatı ile uğraşanları ilgi odağı haline geldi. Ailecek Miliç'e gelmiş olan Ahmet Yavuz isimli tatilci, sabah çok erken bir saatte gelmiş olduklarını ve kuş sesi ile cıvıl cıvıl bir ortamın onları karşılamış olduğunu belirtti. Yavuz, deniz, doğa ve tesis içerisindeki dokusu ile Miliç'in sanki cennetin bir parçası olduğunu belirterek "İyi ki gelmişiz. Huzur içerisinde bir gün geçirmek için idel bir yer" diye konuştu.

Son Güncelleme: 14.07.2016 12:12
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.