banner388
banner390
banner410
banner408

Karadeniz'e gelen turistlere müjde

Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği’ne (KATİD) üye oteller Turizm Haftası’nda kampanya düzenleyecek.

banner269

Karadeniz'e gelen turistlere müjde

Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği’ne (KATİD) üye oteller Turizm Haftası’nda kampanya düzenleyecek.

05 Nisan 2018 Perşembe 11:16
Karadeniz'e gelen turistlere müjde

Samsun haber - Karadeniz Turistik İşletmeciler Derneği (KATİD) 15 -22 Nisan tarihlerinde kutlanan Turizm haftası nedeniyle bölgeye gelen yerli ve yabancı turistlere yönelik kampanya başlattı. KATİD üyesi oteller Turizm Haftası boyunca kampanya yapacak.

ÖZEL İNDİRİMLER YAPILACAK

konuşan Türkiye Otelciler Federasyonu TÜROFED Yönetim Kurulu Üyesi ve KATİD Başkanı Murat Toktaş yaptığı açıklamada, “Turizm haftası nedeni ile bu yıl KATİD otelleri olarak bölgemizi gezmeye gelen kültür turu yapan yerli ve yabancı münferit turistlere üye tesislerimiz tarafından konaklamalarında özel indirim yapılacak yada özel jestler yapılacak. Amacımız bölge hareketliliğine katkı sağlamak ve turizm haftasını turiste hissettirmek” dedi.

TURİZM HAFTASI’NIN FARKINI YAŞAYACAKLAR

KATİD Başkan Yardımcısı Ali Şahin ”Turizm haftasını sadece turizmcilerle kutlamak bu coşkuyu kendi içimizde yaşamak istemedik. Bunun diğer önemli ayağı olan Karadeniz’i gezmeye gelen misafirlerimizle de bu haftanın farkını yaşamak istiyoruz. Turizm haftasında bölgemizi gezmek isteyen misafirlerimiz www.katid.org sitesinden üye tesislerimizi görebilirler” diye konuştu.


 
MEŞALE YAKILDI

Toplantıya katılan KATİD yöneticileri ise “Biz bir meşale yaktık umuyoruz bundan sonra turizm haftaları turistlerle daha fazla yan yana olabileceğimiz farkındalık yaratacağımız bir hafta olacaktır. Yeni sezonun hem işletmeciler hem de misafirleri için güzel bir sezon olacağını tahmin ediyoruz” şeklinde ifade ettiler.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş 2018-04-06 08:51:23

Samsunda eski bir turizmci olarak Turistler nere gelcek iki metrelik teleferik ve karşısında çocuk oyuna evi gibi olan amazon köyünemi yada alışveriş merkezi piazza mı? tarihi esermi var. neden bizimde safranbolu gibi evlerimiz olduğu bir sokak yok? neden vezir köprü kanyonunda su sporları yok ve neden vs vs

Avatar
Ayten 2018-04-05 22:33:38

Sahil yolunu bitirin.Nokta