banner388

Karadeniz'de terör operasyonu

Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Polis Özel Harekat ekipleri Karadeniz'e terör operasyonu için düğmeye bastı.

Karadeniz'de terör operasyonu

Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Polis Özel Harekat ekipleri Karadeniz'e terör operasyonu için düğmeye bastı.

11 Mayıs 2017 Perşembe 10:49
Karadeniz'de terör operasyonu

Giresun haber - Giresun'un Espiye ilçesinde Jandarma Özel Harekat (JÖH) ve Polis Özel Harekata bağlı birlikler bölücü terör örgütü PKK'nın Karadeniz yapılmasına operasyon düzenledi. Teröristlerin Karadeniz'e giriş yapmak için kullandığı Espiye'de dağlık alanlar özel birlikler tarafından tutuldu. Geçtiğimiz yıl bölgede yapılan çalışmalarda PKK'lı teröristler ölü ele geçirilmişti. 

Giresun Valiliğinden konuyla ilgili yapılan açıklamada;

"Kış ayları boyunca aralıksız olarak operasyonlara devam eden Giresun İl Jandarma komutanlığı birlikleri, havaların ısınmaya başlaması ile birlikte bölücü terör örgütünün Karadeniz bölgesine giriş-çıkışını engellemek ve eylem yapmalarına fırsat vermeden etkisiz hale getirmek maksadıyla operasyonlarını artırmıştır. Bu maksatla; Mayıs ayı boyunca icra edilen operasyonlara 9 Mayıs 2017 tarihinde Espiye’de icra edilen arazi aramasıyla devam edilmiştir. Operasyona, Giresun Bulancak Jandarma Özel harekat Tabur Komutanlığı, Polis Özel Harekat Timleri ile zırhlı araçlar ve özel eğitimli görev köpekleri katılmıştır. Operasyon esnasında teröristlerin kullanabilecekleri tüm alanlar aranmış, bölgemize giriş yapabilecekleri tüm güzergahlar kontrol edilmiştir" denildi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.