banner388
banner390
banner410
banner408

Karadeniz'de bir şehit haberi daha...

Şırnak'ta PKK teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit düşen Jandarma Astsubay Şenel Ağıl'ın acı haberi baba ocağına ulaştı.

banner269

Karadeniz'de bir şehit haberi daha...

Şırnak'ta PKK teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit düşen Jandarma Astsubay Şenel Ağıl'ın acı haberi baba ocağına ulaştı.

27 Haziran 2017 Salı 23:38
Karadeniz'de bir şehit haberi daha...

Samsun Haber - Şırnak'ta PKK'lı teröristler tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan 3 askerden 35 yaşındaki Jandarma Astsubay Şenel Ağıl'ın acı haberi Tokat'ın ilçesi Turhal'a ulaştı.

Şırnak'ta üs bölgesine yemek götüren askeri araca PKK'lı teröristlerin düzenlediği saldırı sonucu 3 asker kaldırıldıkları hastanede şehit düştü.

EVLİ VE 2 ÇOCUK BABASIYDI

Şehitlerden evli ve 2 çocuk babası Jandarma Astsubay Şenel Ağıl’ın Tokat’ın Turhal ilçesi Fatih Mahallesi Torunoğlu Sokak’ta yaşayan annesi Sevim babası Mustafa Ağıl’a acı haberi Turhal Kaymakamı Ahmet Süheyl Üçer, Turhal Belediye Başkanı Yılmaz Bekler ve askeri yetkililer sağlık görevlileri eşliğinde verdi. Tek katlı evde oturan Ağıl çiftinin evinin balkonuna Türk Bayrağı asıldı. 
112 Acil Yardım ekipleri evin önünde hazır bekletilirken, belediye tarafından taziye çadırı kuruldu.

EŞİNİN ACI HABERİNİ BAYRAM ZİYARETİ İÇİN GİTTİĞİ SİNOP'TA ALDI

Şehit Astsubay Şenel Ağıl’ın eşi Nermin Ağıl’ın ise acı haberi bayram ziyareti için gittiği memleketi Sinop’un Boyabat ilçesinde verildiği kaydedildi.
Şehidin cenazesi çarşamba günü öğle namazı sonrası Turhal’da düzenlenecek törenin ardından Kale mezarlığında toprağa verilecek.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
salih ERDOGAN 2017-06-28 08:38:39

bizi alistirdilar sehit haberine normal geliyor artik. kimse sormuyor savasmi var diye, kimse soramiyor 16 nisandan sonra bitecekti eger evet cikarsa diye. sehit diyoruz her ölen askere o yüuzden avunuyor sehit aileleri malesef.