banner388

Karaaslan’dan bayram öncesi önemli açıklamalar

AK Parti Samsun Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan teşkilat mensupları ile birlikte sabah kahvaltısında bir araya geldi.

Karaaslan’dan bayram öncesi önemli açıklamalar

AK Parti Samsun Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan teşkilat mensupları ile birlikte sabah kahvaltısında bir araya geldi.

20 Ağustos 2018 Pazartesi 13:49

Samsun Haber - AK Parti Samsun Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan teşkilat mensupları ile birlikte sabah kahvaltısında bir araya geldi. Kahvaltıya Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı ve AK Parti Samsun teşkilatı katıldı.

“AK Parti yeni teşkilatı ile hizmetlerine devam edecek”

AK Parti’nin yeni teşkilat üyeleri ile birlikte hizmetlerine devam edeceğini söyleyen AK Parti Samsun Milletvekili ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Çiğdem Karaaslan, “2001 yılında AK Parti’nin kuruluşu ile hayatımızda değişimler oldu. Bu değişim hayatımızın her alanına yansıyan ve her bir metre karesine ulaşan çok farkı etapları oldu.  18 Ağustosta gerçekleşen ve yeni Türkiye’nin inşasına şekil verecek kadroların şekillendiği aynı zamanda Türkiye’yi temsil eden yeni ekipler kuruldu. Ben çok genç yaşta Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’la beraber aynı masanın etrafında Türkiye’nin önemli meselelerinin konuşulduğu, en hayati kararların alındığı o masada en genç sıfatı ile yer aldım. AK Parti belediyecilik anlayışı olarak çok başarılı ve yeni teşkilatı ile hizmetlerine devam edecek” dedi.

“Çiğdem Hanımın tekrar görevine getirilmesine mutlu oldum”

AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan’ın tekrar Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesine sevindiğini ifade eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, “AK Parti Genel Başkan Yardımcımız aynı zamanda Samsun Milletvekili olduğu için Ankara’ya gittiğimiz zaman kendi evimizdeymiş gibi hissediyoruz. Bu yüzden sorunlarımızı çok rahat bir şekilde anlatıp çözüm önerisi arıyoruz. Ankara’ya gittiğimiz zaman ilk olarak Çiğdem Hanımı ziyaret ediyoruz. Aynı zamanda Çiğdem Hanımın tekrar Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine getirilmesine çok mutlu oldum. Ayrıca herkesin bayramını kutluyorum” şeklinde ifade etti.

“Yeni yönetim sistemiyle birlikte partimizin büyük kongresini tamamladık”

Yeni yönetim sistemi ile partinin büyük kongresini tamamladığını belirten AK Parti Samsun İl Başkanı Hakan Karaduman, “Şimdiden Kurban Bayramını tebrik ediyorum.  Cumartesi günü yeni Türkiye’yi inşa edecek ekip seçildi. Cumhurbaşkanımızın da bahsettiği gibi 24 Haziran’da yeni yönetim sistemine geçtik. Yeni yönetim sistemiyle birlikte partimizin büyük kongresini tamamladık. Samsun Milletvekilimiz Çiğdem Karaaslan Çevre Şehir ve Kültürden Sorumlu Başkan Yardımcılığı görevine tekrar getirildi. Bir Samsunlu ve İl Başkanı olarak Çiğdem Hanımın tekrar aynı göreve getirilmesine çok sevindim” diye konuştu.

Son Güncelleme: 20.08.2018 16:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Orhan ölmez 2018-08-21 00:45:07

Çanakkale Zaferi kurtuluş savaşı ve nice şehitlerimizin kanlarının feda ve helal edildiği zaferler sonucu kurulan güzel ülkemizin cumhuriyetini bir günde saçma sapan bir seçimle oylayıp rejimini değiştirdiler ya...Tarih affetsin...

Avatar
Salih batmaz 2018-08-21 04:13:21

Yeni sistem yönetim zam zam zam ,hemen eski sisteme dönelim üreten bir TURKİYEDEN tüketen türkiye olduk, hazıra dağ taş dayanmaz.