banner388
banner390
banner410
banner408

Karaaslan: Yorulmaksızın koşturduk

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 80. İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılmak üzere Samsun'a geldi.

banner269

Karaaslan: Yorulmaksızın koşturduk

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, 80. İl Danışma Meclisi Toplantısı'na katılmak üzere Samsun'a geldi.

11 Kasım 2018 Pazar 18:27
Karaaslan: Yorulmaksızın koşturduk

Samsun Haber-SKaraaslan toplantıda yaptığı konuşmasına Hakkari'nin Şemdinli ilçesi Süngütepe üs bölgesinde meydana gelen patlamada şehit olan askerlere rahmet, yaralılara acil şifalar, milletimize, askerlerimizin ailelerine ve Türk Silahlı Kuvvetleri'ne sabır ve başsağlığı diledi.

Karaaslan konuşmasında şu ifadelere yer verdi:

"16 yılda ülkemizde nice dönüşümü hep birlikte yaşadık, nice kazanımı elde ettik. İlk çıkış noktamızdan asla taviz vermedik, ideallerimizden hiç vazgeçmedik. Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde milletimize hizmet yolunda duraksamadan çalıştık, yorulmaksızın koşturduk. Yola 17 senedir aynı kararlılık ve ilk günkü aşkla devam eden bir ekibiz 

Bize karşı duyulan eğer sadece sevgi olsaydı teşekkür ederek karşılık verebilirdik ama bir de umut var ki ona yalnızca teşekkür ederek karşılık veremeyiz. Gereğini yapmak zorundayız." sözlerini anımsatarak, "Sorumluluğumuzun bilincindeyiz, işte biz bugün bunun gereğini yerine getirebilmek için çalışıyoruz." dedi.

Bu sayı, 2.Dünya Savaşı'ndan beri ilk kez bu seviyelere ulaşmış, 68 Milyondan fazla insan canını kurtarmak için yurtlarından ayrılmak zorunda kalmıştır. Hal böyleyken AK Parti'mizin güçlü Türkiye için vadettikleri kadar Dünya'da yaşanan dramın sona erdirilmesi noktasında gösterdiği irade de önemlidir. Sn. Cumhurbaşkanımız gerek telefon diplomasisiyle gerek uluslararası toplantılarda gerekse yurt içi ve dışında ikili görüşmelerde mazlumların huzuru için yoğun çalışmalarını kararlılıkla sürdürüyor. Bizlerin burada birlikte olma sebebimiz yalnızca 2019'un Mart ayında yapacağımız yerel seçimler değildir, şu anda umudunu Türkiye'ye bağlayan milyonların gözyaşlarının silinmesi, acılarının dindirilmesi için birlikte hareket etme gereğidir.

Bizim için nasıl kişiler üzerinden siyaset yapılmıyorsa, kişi bazlı kararlar alınmıyorsa önümüzdeki yerel seçimlere de bu bakış açısıyla yaklaşmıyoruz, ilkelerimiz üzerinden siyaset yapıyoruz. AK Parti'mizin seçim zaferlerinin altında yatan en önemli başarı Sn. Cumhurbaşkanı'mızın İstanbul Belediye Başkanlığı dönemindeki çözüm odaklı yaklaşımıdır. Yerelde başlayan bu hareket kendisini merkeze, daha sonra merkezden alıp tüm Dünya'ya taşıdı. Yerelde sorun çözme kapasitesinin Türkiye için ne anlam ifade ettiğini, bu başarının AK kadrolar tarafından nasıl yeni zaferlere dönüştüğüne defalarca şahit olduk.

Seçimler, yalnızca adayların ve partilerin yarışı olmayacak. 31 Mart, şehirlere bakış açılarının, şehirlere yönelik vizyonun seçimi olacak. AK Parti ile gerçek anlamda yarışabilecek, milletimiz ve ülkemiz için ciddi bir söylem geliştirebilen bir siyasi partinin olmadığını üzülerek görüyoruz. 31 Mart, şehirlere bakışın, vizyonun seçimi olacaksa bizlere düşen bu hususta büyük gayret sarf etmektir. Projelerimizi hayata geçirecek, şehirlerimiz için büyük adımlar atacak adaylarımızla yola devam edeceğiz.

Toplantımıza teşrifleriyle bizlere büyük bir onur yaşatan Sn. Cumhurbaşkanı'mızın verdiği mesajlar ve şehirlerimize dair bakış açımızı anlattığı anektodlar bizim için yol gösterici bir niteliğe sahiptir.

Genel  Merkez Çevre, Şehir ve Kültür Başkanlığı olarak 6 aylık bir sürede 30 büyükşehirimizde 128 meydanda 85.129 kişiyle görüşüp şehirlerimizin yol haritalarını hazırladığımız, belirlenecek adayın o şehre ne vadedeceğini, şehrin beklentilerini farklı yöntemler kullanarak tespit ettiğimiz kapsamlı bir çalışmayı, Şehrim 2023 Proje'mizi tamamladık. Aynı şekilde Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanlığımız, Teşkilat Başkanlığımız başta olmak üzere tüm birimlerimiz kapsamlı araştırmalarını yaptılar.

Bu ülkenin, milletin değerleriyle, kutsallarıyla, inançlarıyla uğraşma alışkanlıklarından ne zaman vazgeçeceklerini çok merak ediyorum. Miadını doldurmuş, son kullanma tarihi geçmiş bir tartışmayı, ülkemiz ve milletimizi her alanda daha ileriye taşıma hedefi doğrultusunda gayretle çalışmalarımızı sürdürürken bugün yeniden gündeme getirmelerinin makul hiçbir açıklaması olamaz. Milletimiz için ne zaman bir umut, yeni bir proje, hedef, vizyon ortaya koyacaklar?

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığımız, Kültür ve Turizm Bakanlığımız, Gençlik ve Spor Bakanlığımız, Valimiz, Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, Büyükşehir Belediye Başkanımız ve üniversitelerimiz ile birlikte Türkiye'ye yakışır, geçtiğimiz 100 yılı anlayacağımız, o ruhu tekrar yaşayacağımız, gelecek 100 yıl için hedefler ortaya koyacağımız, bütün bunları hem milletimiz hem de Dünya'yla paylaşacağımız bir buluşmalar silsilesine ev sahipliği yapacağız."

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
samsunlu 2018-11-12 02:42:19

Samsuna ne yaptınız?? İsdihtam'ı ne kadar artırdınız??? hangi fabrikayı açtınız?? hangi yolu yaptınız??? çevre yolu ne oldu??? havaalanına 2. pist ve yeni terminal binası ne oldu??? gülsan sanayi sitesi problemi ne oldu. havakirliliğinin en yoğun olduğu bölgeye yapılan staddan dolayı milli maç oynanamadığı durumu ne olacak???hakkımız bir samsunlu oılarak size helal değil bilesiniz.

Misafir Avatar
Ferit Belediyeevleri 2018-11-12 04:07:29 @samsunlu

Ağzınıza sağlık.!

Beğenmedim! (0)
Avatar
Can 2018-11-11 20:12:38

Ya ben körüm yada bişi yaptığınızı söylüyorsunuz bu zaman kadar Çiğdem hanımın bi icratını görmedim hangi soruna el attın hangi mahalle için çalışma yaptın hangi kent sorunuyla ilgilendin Fuat bey siz ne yaptınız elinizi koymuşsunuz ne düşünüyorsunuz şu mevkilere başarıya aç elle tutulur projeler yapan genç dinamik insanlar lazım

Avatar
derya candan 2018-11-12 12:34:34

16 yıldır iktidar olanlar ve onlarin mv leri samsun için ne yaptınız . verdiginiz hangi vaad geŕçekleşti. kocaman birer hikayesiniz .