banner388

Karaaslan, Samsun'da coşkuyla karşılandı

Yeniden MKYK üyesi seçilen AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, coşkuyla karşılandı.

Karaaslan, Samsun'da coşkuyla karşılandı

Yeniden MKYK üyesi seçilen AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, coşkuyla karşılandı.

20 Ağustos 2018 Pazartesi 13:27
Karaaslan, Samsun'da coşkuyla karşılandı

Samsun haber - AK Parti 6. Olağan Büyük Kongresi'nde tekrar Merkez Karar ve Yönetim Kurulu’na (MKYK) seçilen AK Parti Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun-Çarşamba Havalimanında AK Parti İl Başkanlığı tarafından tarafından karşılandı.

Kongrenin ardından uçakla Samsun'a gelen Karaaslan'ı AK Parti Samsun İl Başkanı Av. Hakan Karaduman ve İl Kadın Kolları Başkanı Rabia Bay Keser çiçekle karşıladı. 

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan yaptığı konuşmada “Öncelikle bu güzel karşılama için en başta il başkanıma çok teşekkür ediyorum. Bugünkü karşılama bizler için çok çok anlamlı. Bu mutluluğu bizlerle paylaşan tüm teşkilat üyelerine teşekkür ederim. 8. defa MKYK üyesi olarak parti yönetiminde yer almanın sevincini yaşıyoruz. Bugün bana verilen bu makam şahsıma verilen makam olmanın ötesinde çok büyük bir anlam taşıyor. Biz MKYK üyesi olarak yine Samsun’u temsilen orada olmanın büyük sorumluluğunu taşıyoruz. İktidara gelişimizle birlikte Türkiye’de müthiş bir değişim yaşandı. 16 Nisan referandumunun ardından da kendi kadrolarımızda değişim ve dönüşüm hareketi başladı. Arkasından genel seçimlerde milletvekillerimizle birlikte devam ettik ve arkasından da, parti yönetimlerimizin şekillendiği, yenilendiği, tazelendiği ve tecrübe ile de harmanlandığı bir dönemi daha bitirdik. Dolayısı ile bu görevimiz hayırlı olur inşallah dileklerinde bulunuyorum” dedi.
 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ali Balbal 2018-08-20 22:26:08

Korler sagirlar birbirlerini agirlar.Sayin Karaaslan her donem baskan yada baskan yardimcisi oluyor ama Samsunun onemli sorunlarina el attigini gormedik.Samsun nun ihtiyaci projelerle ilgilendigini gormedik.Surekli bos toplantiler kahvaltilar.

Avatar
Orhan ölmez 2018-08-21 00:25:20

Keşke hepiniz sadece kendinize oy veren kitleleri yönetseniz...

Avatar
Alaçamli 2018-08-21 17:17:12

2019 da alaçama doğal gaz gelecekti seçim vaadinde öyle söz vermişti 2019 3 ay kaldı daha bir kazma bile vurulmadı