banner388
banner390
banner410
banner408

Karaaslan'dan Terör Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, son zamanlarda meydana gelen terör olayları hakkında açıklamalarda bulundu.

banner269

Karaaslan'dan Terör Açıklaması

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, son zamanlarda meydana gelen terör olayları hakkında açıklamalarda bulundu.

06 Ocak 2017 Cuma 16:30
Karaaslan'dan Terör Açıklaması

 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, "'Bu alçak saldırılar karşısında millet olarak birbirimize daha fazla kenetleneceğiz. Teröre asla ve asla boyun eğmeyeceğiz'' dedi. 

AK Parti Çevre, Şehir ve Kültürden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, yaptığı yazılı açıklamada son dönemde gerçekleşen terör saldırılarını şiddetle kınadıklarını belirterek, hain saldırılarda hayatını kaybeden vatandaşlara Allah’tan rahmet, yakınlarına ve Türk milletine başsağlığı, yaralılara acil şifa dilediğini söyledi. 

Karaaslan, eli kanlı terör örgütlerinin son bir hafta içinde İstanbul ve İzmir'de iki hain saldırı gerçekleştirdiklerini belirterek, ''Yılbaşı gecesi İstanbul'da bir eğlence merkezinde alçakça bir silahlı eylemle Türk ve yabancı uyruklu olmak üzere toplamda 39 savunmasız insan hayatını kaybederken, 69 kişi yaralandı. Bu olayın ardından İzmir Adliyesi yakınlarında meydana gelen saldırıda ise 1'i polis 2 şehidimiz ve 10 yaralı vatandaşımız var. Bu alçakça düzenlenen saldırıların amacı belli. Birliğimizi, beraberliğimizi ve kardeşliğimizi zedelemek. Türkiye hem bölücü terör örgütüne karşı, hem FETÖ terör örgütüne karşı, hem de DEAŞ terör örgütüne karşı kararlılıkla mücadele ediyor" dedi. 

Terör örgütlerini maşa gibi kullanarak Türkiye'nin istikrarını hedef alan güçlerin, emellerine asla ulaşamayacaklarını ifade eden Karaaslan, "Bu alçak saldırılar karşısında millet olarak birbirimize daha fazla kenetleneceğiz. Teröre asla ve asla boyun eğmeyeceğiz. 2017 yılı Başbakanımızın dediği gibi Türkiye’nin terörle mücadelede mutlak bir hakimiyet sağlayacağı yıl olacaktır" dedi. 
 

Son Güncelleme: 06.01.2017 16:33
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.