banner388
banner390
banner410
banner408

Karaaslan'a rozetini çocukları taktı

TBMM'de kayıt işlemlerinin tamamlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'a rozetini çocukları taktı.

banner269

Karaaslan'a rozetini çocukları taktı

TBMM'de kayıt işlemlerinin tamamlayan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'a rozetini çocukları taktı.

06 Temmuz 2018 Cuma 15:46
Karaaslan'a rozetini çocukları taktı

Samsun haber - Mazbatasını alan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan kayıt işlemlerini tamamlamak için eşi ve çocuklarıyla TBMM'ye gitti. Karaaslan'a rozetini çocukları taktı. Kayıt işlemleri sırasında Karaaslan, görevlilere ve basın mensuplarına Samsun'un yöresel lezzetlerinden olan nokul ve lokum ikram etti.


Samsun'u temsil edecek olmanın gururunu yaşadığını ifade eden Karaaslan, "Bu mutluluğu, seçim döneminde hep yanımda olan, kimi zaman benimle seçim çalışmalarında koşturan kimi zaman ayrı kaldığımız ailemle birlikte yaşamak istedik. Çocuklarım ve eşim başta olmak üzere ailemin her bir ferdine, gece gündüz bizlerle birlikte büyük emek veren teşkilatımızın tüm mensuplarına ve oylarıyla bize destek veren aziz milletimize teşekkür ediyorum. Şimdi burada Milli iradenin tecelligahı ve yıkılmaz kalesi Gazi Meclis'imizde yeni dönemde de İlk Adım Şehrimiz Samsun'umuzu temsil edecek olmanın gururunu yaşıyorum. Başta Samsun'lu hemşehrilerimiz olmak üzere ülkemizin dört bir yanındaki vatandaşlarımızın parlamentomuzdan, dolayısıyla milletvekili olarak bizlerden çok büyük beklentileri olduğunu bilerek, bu beklentilere en iyi karşılığı verecek bir disiplinle Meclis çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İcraatların hızla hayata geçirileceği şahlanış döneminde, milletimizden aldığımız güçle çalışacak, Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın ortaya koyduğu 2023, 2053 ve 2071 vizyonlarımıza ulaşma noktasında kararlı bir irade ortaya koyacağız. Her şey hayal etmekle başlar, hayal etmeden eser bırakmak mümkün değildir. Hayalleri gerçeğe dönüştürmek de ancak azim ve aşkla çalışarak olur. Bu düşünceyle 27.Dönem milletvekilleri olarak dünden daha fazla çalışarak geleceğe öncü, güçlü, kendine güvenen, kendi istikametini kendisi belirleyen büyük ülke Türkiye'yi emanet edebilmek için çalışacağız" açıklamasında bulundu.


Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
serhat 2018-07-06 18:46:32

modern müslüman

Avatar
Osman baris 2018-07-07 06:18:48

Samsuna hayirli olsun.yolunuz acik olsun.ba§arilarinin devamini diliyorum.