banner388
banner390
banner410
banner408

Kandilde Camiler Doldu Taştı

Mevlid Kandili vesilesiyle Samsun Vezirköprü’de camiler doldu taştı.

banner269

Kandilde Camiler Doldu Taştı

Mevlid Kandili vesilesiyle Samsun Vezirköprü’de camiler doldu taştı.

11 Aralık 2016 Pazar 21:24
Kandilde Camiler Doldu Taştı

Vezirköprülü vatandaşların doldurduğu camilerde genç yaştan birçok kişi ibadet için bulundu. Akşam namazı ile yatsı namazı arasında, İstanbul’da meydana gelen patlamada şehit olanlar ve tüm şehitler için Mevlidi Şerif ve Kur’an-ı Kerim okundu. Şehitler rahmetle anılırken yaralılara için şifalar dilendi. Mevlit Kandili'nin ehemmiyeti hakkında bilgiler verildi. Yapılan duada memleketin birlik berberliğine kastedilen saldırılar kınandı. Birlik beraberlik ve sağduyu çağrısı yapıldı.
Kandil programına katılan Vezirköprülü vatandaşlar terör saldırılarını kınadıklarını, şehitlerin acısını yüreklerinde hissettiklerini belirterek, ülke üzerinde oynanan oyunların deffi ve düşmanların amaçlarına ulaşmaması için dua ettiklerini söylediler. 
Okunan hatimlerin şehitlerin ruhuna bağışlandığı kaydedildi. 

Son Güncelleme: 13.12.2016 10:54
Anahtar Kelimeler:
VezirköprüCamiKandil
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.