banner388

Kandil'den Gezi Olayları ve Referandum İtirafları

PKK’nin sözde yöneticisi Mustafa Karasu, Gezi olayları ve referandum ile ilgili itiraflarda bulundu.

Kandil'den Gezi Olayları ve Referandum İtirafları

PKK’nin sözde yöneticisi Mustafa Karasu, Gezi olayları ve referandum ile ilgili itiraflarda bulundu.

05 Mart 2017 Pazar 14:58

Samsun Haber- Terör örgütü PKK’nin sözde yöneticilerinden olduğunu iddia eden Mustafa Karasu, terör örgütü PKK’nin yayın kuruluşu olan ANF’ye yaptığı açıklamada önemli itiraflarda bulundu. Karasu ‘Önder Apo’ dediği Teröristbaşı Abdullah Öcalan’ı sahiplenmek için ‘hayır’ diyeceklerini ve ‘Gezi ruhu’ ifadesini kullanarak ‘Gezi’ olaylarında PKK’nın da aktif rol oynadığını itiraf etti.

AÇIKCA İTİRAF ETTİ
PKK’nın sözde yöneticilerinden Mustafa Karasu, referandumda “Gezi” ruhuyla “hayır” denmesi gerektiğini söyledi. Karasu, “Bu referandumda gerçekten ‘hayır’ demek AK Parti ve MHP’ye hayır demektir. Bu anayasa değişikliğinde ‘hayır’ demek önemlidir. Hayır’da hayır vardır. Bu kibri, bu zalimliği durdurmak gerekir. Hayır önemli bir başlangıç olacaktır. Hayır Kürdün tutumudur. Öte yandan demokrasi güçleriyle birlikte 7 Haziran ruhunu ortaya koymaktır. Önder Apo’ya sahiplenmektir. MHP, baskıcıdır, otoriterdir, faşisttir, Kürt düşmanıdır. Bütün halkların düşmanıdır. AK Parti ve MHP’nin zulmünden de Kürtler güçlenerek çıkacaktır. 7 Haziran’da nasıl demokrasi Kürtleri bir araya geldiyse, önemli bir güç olup, etki oluşturduysa, şimdi de bu referandum da 7 Haziran ruhuyla, Gezi ruhuyla, demokrasi mücadelesinin ruhuyla ‘hayır’ diyecek. Bu kadar Kürk halkı şehit verdi. PKK hayır diyormuş. PKK ne diyecek. Bizde halkımızın ve demokrasi güçlerinin hayır demesinin doğru olduğunu düşünüyoruz” dedi.

Son Güncelleme: 06.03.2017 15:44
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ercan 2017-03-07 01:03:37

bari yalan yazmayın..... pkk neden özerklik sözü almışken HAYIR desin?

Avatar
Ali vural 2017-03-07 21:00:04

Bu düzmece bence bu kiralık reklam ben hayır diyorum benim terörle ne işim olur teröristin Türkiye cumhuriyetinin topraklarında söz hakkı olabilirmi