banner388

Kahramanlar Samsun'a geliyor

Hain darbe girişiminin önlenmesinde büyük rol oynayan “İçimizdeki Kahramanlar” isimli programa tüm Samsun halkı davetli.

Kahramanlar Samsun'a geliyor

Hain darbe girişiminin önlenmesinde büyük rol oynayan “İçimizdeki Kahramanlar” isimli programa tüm Samsun halkı davetli.

05 Nisan 2017 Çarşamba 12:33
Kahramanlar Samsun'a geliyor

Samsun Haber - Mustafa Dağıstanlı Spor Salonu’nda organize edilen “İçimizdeki Kahramanlar” programı saat 20.00’da Samsunlularla buluşacak. Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ı makamında ziyaret ederek bilgi veren Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Hizmetleri Daire Başkanı Rasim Arı, geceye katılımın yoğun olmasını bekliyor.

Tüm Samsun halkı davetli

15 Temmuz’da hainleri durdurmak için tankların altına yatan, silahların karşısında dimdik duran kahramanların vatandaşlarla buluşacağı programa tüm Samsun halkını davet eden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “15 Temmuz gecesi tüm ülkede olduğu gibi Samsun’da da meydanlara inmiştik. Cumhurbaşkanımızın çağrısı ile darbeye dur diyen tüm vatandaşlarımızı meydanlarda kucakladık. Darbecilerin vatandaşlarımızı şehit ettiği İstanbul’da, Ankara’da gazi olan, binlerce tonluk tankın altından iki kere geçen, tankları durduran, silahlara siper olan onlarca demokrasi kahramanımız var. Bu kahramanlarımızın hislerini ve duygularını paylaşacağı İçimizdeki Kahramanlar adlı programa tüm halkımızı davet ediyorum” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler:
SamsunHaber15 Temmuz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.