banner388
banner390
banner410
banner408

Kadir Gürkan’dan Genç Mühendislere ikaz

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan’dan genç mühendislere ; "Tasarım ve inovasyon kabiliyetinizi geliştirin" diye belirtti.

banner269

Kadir Gürkan’dan Genç Mühendislere ikaz

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Yönetim Kurulu Başkanı Kadir Gürkan’dan genç mühendislere ; "Tasarım ve inovasyon kabiliyetinizi geliştirin" diye belirtti.

29 Nisan 2019 Pazartesi 19:38
Kadir Gürkan’dan Genç Mühendislere ikaz

MMO Samsun Şubesi, Ondokuz Mayıs Üniversitesi (OMÜ) ile birlikte  yürüttüğü eğitim ağırlıklı iş birliklerine bir yenisini daha ekledi. MMO, OMÜ Mühendislik Fakültesi işbirliğiyle öğrenci üyelerine yönelik "Mühendislikte Excel Uygulamaları" eğitimini sundu.

Mühendislik Fakültesinde 2 gün boyunca gerçekleştirilen eğitimlerde excel fonksiyonları, excel fonksiyonlarının mühendislikte kullanımı, grafik çizimi, eğri uydurma, excel ile mekanizma ve makine dinamiği problemlerinin çözümü, dört buçuk mekanizması ve doğrusal olmayan sarkaç uygulaması konu başlıklarını ele aldı. Mühendislik Fakültesi Makine Mühendisliği Bölümü'nde eğitim, öğretim görmekte olan 57 öğrenci üyeye ithafen Makine Mühendisliği Öğretim Üyesi Prof. Dr. Eres Söylemez sunumlarını gerçekleştirdi. MMO Samsun Şube Öğrenci Üye Komisyon Başkanı Ayşe Güdükçam eğitimle ilgili bilgiler verirken ihtiyaçlara yönelik kurslar, seminer ve eğitimleri vermeye devam edeceklerini belirtti.


MMO Samsun Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Gürkan, "Rekabetin yoğun yaşandığı, farkındalık yaratabilen ve donanımlı olanın önünün açık olduğu iş yaşamında öğrencilerimizin almakta oldukları rutin eğitimin yanı sıra bilgisayar eğitimlerine de ağırlık vererek tasarım ve inovasyon kabiliyetlerini geliştirmeleri için uğraş vermeleri gerektiğine inanıyor ve buna sürekli vurgu yapıyoruz. Ayrıca Öğrenci Üye Komisyonu'muzla koordineli olarak öğrenci üyelerimizin mesleki ve sosyal gelişimine yönelik çalışmalar yapıyoruz. Bu yöndeki çalışmalarımızı artırarak sürdüreceğiz" dedi.

Anahtar Kelimeler:
MühendisKadir Gürkan
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
İCAT YAPIN 2019-04-29 20:24:30

inovasyon ve tasarım diyorsunuz ama malesef piyasadaki çoğu mühendisin olduğu gibi bu gençlerin de excel mühendisi olmalarına destek veriyorsunuz. Bilgisayar eğitimleriyle inovasyon olmaz. En pahalı bilgisayarı alıp 3-5 programı kullanıp İCAT YAPALIM.

Avatar
Erman eroglu 2019-04-29 22:57:03

Kadirin oyunu sonra cıkar oyunu bu adama dikkat

Avatar
Hakan Arlı 2019-04-30 00:33:54

Aynen ondan sonra 100 milyon harcarsınız trenler üniversiteye çıkamaz yaptığınız hatlar yüzde 60 kusurlu olur kavşaklar trafiği kitler

Avatar
ugur55 2019-04-30 10:40:18

mühendisler migrosda kasiyerlik cafelerde garsonluk yapıyor bırıkaın bu edebiyat parçalamayı