banner388

Kadir Gürkan'dan Murzioğlu’na hayırlı olsun ziyareti 

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Yönetimi, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Kadir Gürkan'dan Murzioğlu’na hayırlı olsun ziyareti 

Makina Mühendisleri Odası (MMO) Samsun Şube Yönetimi, Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

27 Haziran 2018 Çarşamba 12:43
Kadir Gürkan'dan Murzioğlu’na hayırlı olsun ziyareti 

Samsun haber - Makina Mühendisleri Odası(MMO) Samsun Şube Yönetimi, üçüncü kez başkanlığa seçilen Samsun Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Salih Zeki Murzioğlu’nu ziyaret etti. MMO Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan ve Samsun TSO Yönetim Kurulu Başkanı Murzioğlu birlik mesajları verirken görüş alışverişinde bulundular.

Samsun'un hizmetkarı olduklarını belirten Başkan Murzioğlu, "Samsun çok yönlü bir kent. Biz de bu şehrin hizmetindeyiz. Hepimiz aynı dili konuşuyoruz ve birbirimizi çok iyi tanıyoruz. Tek amacımız da şehrimize katkı sağlamak. Bunun gayreti içindeyiz. Göreve başladığımız günden bugüne kadar en çok vurgu yaptığımız konuların başında şehrimizdeki tüm kurum ve kuruluşlarla birlik ve beraberlik içerisinde çalışma kabiliyetini geliştirmek geliyor. Bunu, Samsun’a kazandırdığımız projelerimizle başardığımızı düşünüyoruz” dedi.

Ortak akıl vurgusu yapan Başkan Murzioğlu ise, "Samsun TSO olarak kentimizin sorunlarının çözümünde sivil toplum kuruluşlarımızın gücünü önemsiyoruz. Geçmiş dönemde olduğu gibi yeni dönemimizde de kentin nabzını iyi tutarak ortak akıl çerçevesinde, her kesimle diyalog içinde çalışacağız. İşbirliği içinde çalışmak ziyadesiyle bizleri çok mutlu eder. Hepimizin ortak amacı, şehrimizin tanıtılmasına, gelişmesine katkı sağlamak. Bunu hep birlikte yapmaktan da büyük mutluluk duyarız” diye konuştu.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vurgudan olguya olaya geçsek 2018-06-27 13:46:30

Hayali bile güzel di mi. Şunu duyabilsek. Samsunda tersane ilk siparişini TSO dış gezilerdeki gayretleri ile Norveçten aldı. Bu sipariş ile proje kapsamında Samsunda nitelikli 1000 personel istihdam edilecek. Biz halen daha ortak aklı vurgulama noktasındaysak bir sıkıntı var demektir. Hedefimiz potansiyelimizin üretime katılması. Durmak yok yola devam. Haydi MMO potansiyelini keşfet. Hedef 2023 .