banner388

Kadınlar plajda yenildi

Deaflympics plaj voleybolu kadınlarda Türkiye Almanya’ya 2-0 yenildi.

Kadınlar plajda yenildi

Deaflympics plaj voleybolu kadınlarda Türkiye Almanya’ya 2-0 yenildi.

20 Temmuz 2017 Perşembe 14:13
Kadınlar plajda yenildi

Samsun Haber - Deaflympics 2017’de program bugün oynanan maçlarla devam ediyor. Plaj voleybolu klasmanında bayanlarda Türkiye ile Almanya kumda karşılaştı.

Zevkli bir mücadeleye sahne olan karşılaşmada Türkiye her iki sette de rakibine karşı varlık gösteremedi ve sahadan 2-0 mağlup ayrıldı.

Maça vatandaşların büyük ilgi gösterdi. Ayşegül Yalnız ve Damla Buğse Celep’ten oluşan Türkiye Bayan Plaj Voleybolu takımı, Nelly ile Peggy Steinbach kardeşlerden oluşan Almanya Bayan Plaj Voleybolu Takımına karşı varlık gösteremedi.

Ay yıldızlılar ilk sette 21-7 ikinci sette ise 21-4 yenilerek karşılaşmadan 2-0 mağlup ayrıldı. Bu sonuçla Türkiye D Grubundaki ilk maçta sahadan yenilgi ile ayrıldı.
 

Anahtar Kelimeler:
SamsunDeaflympics
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.