banner388
banner390
banner410
banner408

Kadın Kaymakam jandarma kontrol noktasında

Salıpazarı Kaymakamı Hilal Küsmez Jandarma kontrol noktasına gitti.

banner269

Kadın Kaymakam jandarma kontrol noktasında

Salıpazarı Kaymakamı Hilal Küsmez Jandarma kontrol noktasına gitti.

08 Mayıs 2018 Salı 17:32
Kadın Kaymakam jandarma kontrol noktasında

Samsun’un Salıpazarı ilçesinde "Karayolları ve Trafik Güvenliği Haftası" dolayısıyla düzenlenen etkinlikte, İlçe Kaymakamı Hilal Küsmez Günaydın farkındalık oluşturmak amacıyla jandarma kontrol noktasına gitti.


 
Salıpazarı ilçesinde Karayolları Güvenlik Haftası nedeniyle Salıpazarı İlçe Jandarma Komutanlığınca yaptırılan pankart Bereket İlkokulundan bir grup öğrenci tarafından jandarma kontrol noktasında İlçe Kaymakam Hilal Küsmez Günaydın, İlçe Jandarma Komutanı Hakan Akçay, İlçe Emniyet Müdürü İbrahim Özden ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Savaş’ın da katılımı ile açıldı.


 
Öğrenciler jandarma yeleği giyerek Çarşamba jandarma ve polis trafik ekipleri ile birlikte trafik kontrolü uygulaması yaptılar. 

İlçe Kaymakamı daha sonra öğrenci, görevli personel ve sürücülerle haftanın önemi ile ilgili bir sohbet etti.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsu 2018-05-09 11:32:40

Eğitim çok önemli
Emeği geçen herkese teşekkürler