banner388

Kadın Çalışanlara Anneler Günü Yemeği

Samsun Büyükşehir Belediyesi Tarafından Anneler Günü Kapsamında Kadın Personeller İçin Düzenlenen Programda Duygu Dolu Anlar Yaşandı

Kadın Çalışanlara Anneler Günü Yemeği

Samsun Büyükşehir Belediyesi Tarafından Anneler Günü Kapsamında Kadın Personeller İçin Düzenlenen Programda Duygu Dolu Anlar Yaşandı

05 Mayıs 2016 Perşembe 15:51
Kadın Çalışanlara Anneler Günü Yemeği

Samsun Büyükşehir Belediyesi’nde  görev yapan 400’e yakın kadın personel Anakent Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen öğle yemeğine katılırken, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz’ın yaptığı konuşma katılımcıları oldukça duygulandırdı.
Muş’un Varto ilçesinde gerçekleşen çatışmada şehit olan Bafralı Uzman Çavuş Bekir Anıl Erdal’ın naaşını karşılamak amacı ile havaalanına giden Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, programlarının yoğunluğu nedeni ile bugün düzenlenmiş olan Anneler Günü organizasyonuna havaalanı dönüşünde katılabildi.

YILMAZ : ANNELER GÜNÜNÜ BURUK ŞEKİLDE KUTLUYORUZ

Şehit cenazesinin karşılanması esnasında duygusallığın hakim olduğunu söyleyen Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, “Şehidimizin naaşını karşılamaya gelen ailesinin durumu orada bulunan herkesin içini parçaladı. Sizler analar olarak evlatlarınızın üzerinde çok büyük emekleriniz var. Bunun farkındayız. Evlatlarınızın başı ağrısa siz daha çok üzülürsünüz. Şehidimizin başta annesine, ailesine ve tüm Türk halkına büyük sabırlar diliyorum. Bende yaklaşık 200 gün önce annemi kaybettim. Annelerinizin kıymetini bilin. Onları kaybedince daha da çok hissediyoruz yokluklarını. Bu duygu ve düşüncelerle tüm annelerin Anneler Günü’nü buruk bir şekilde de olsa kutluyorum” dedi.
Kadınların her konuya anne şefkatiyle yaklaştığını da söyleyen Başkan Yılmaz, “Belediyemizde çalışan kadınlarımızın çalışmalarındaki hassasiyetin her zaman farkındayız. İşlerinizi layıkıyla yapıyorsanız içiniz rahat bir şekilde uyuyabiliyorsanız sizden iyisi yoktur. Samsun Büyükşehir Belediyesi’nin çalışmalarında geçen her emeğiniz için sizlere çok teşekkür ediyorum
” diye konuştu.
Kızı Simge’ye olan düşkünlüğü ve evladına verdiği değer ile tanınmış olan belediye personellerinden Ebru Sabancılar Samsun Büyükşehir Belediyesi çalışanları tarafından yılın annesi seçilirken, Protokol ve Dış İlişkiler Kalemi Gamze Çolak annelik hakkında yazmış olduğu yazıyı okurken yine duygu dolu anlar yaşandı.
 

Son Güncelleme: 11.06.2016 13:32
Anahtar Kelimeler:
şehitAnneler GünüYemek
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.