banner388
banner390
banner410
banner408

KADEF'e tepkiler çığ gibi büyüyor

Kavak Dernekler Federasyonu düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde yapmış olduğu skandala sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyor.

banner269

KADEF'e tepkiler çığ gibi büyüyor

Kavak Dernekler Federasyonu düzenlemiş olduğu iftar yemeğinde yapmış olduğu skandala sosyal medyada tepkiler çığ gibi büyüyor.

22 Haziran 2017 Perşembe 13:36
KADEF'e tepkiler çığ gibi büyüyor

Samsun haber - İlkadım Derebahçe Sosyal Tesislerinde gerçekleşen iftar yemeğine AK Parti Milletvekilleri Fuat Köktaş, Hasan Basri Kurt, İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu Siyasi Parti Temsilcileri, Oda Başkanları, Sivil toplum Kuruluşları, Muhtarlar, Belediye Meclis Üyeleri, Basın Çalışanları ve davetliler katıldı.

Programda bulunan tüm protokole selamlama konuşması için mikrofon verilirken Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'na söz verilmemesi sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Sosyal medya hesapları üzerinden KADEF'i istifaya davet eden insanlar bu yapılan saygısızlık tüm Kavaklılara yapılmıştır ve asla tutar bir dalı olmamaktadır ifadeleriyle KADEF'e olan tepkilerini dile getirdiler. Türkiye'nin hemen hemen her şehrinde bir derneği bulunan Kavaklılar'ın Dernek başkanları sosyal medya hesaplarından Sarıcaoğlu'nun yanında olduklarını ve KADEF denen kuruluşu bundan sonra tanımayacaklarını ifade ettiler.

KADEF'li Yöneticiler de Tepkili

KADEF'in ciddi bir kuruluş olduğunu ve keyfe keder işler ile KADEF'in zarar gördüğünü vurgulayan KADEF Yönetim Kurulu üyelerinden bazıları yapılan saygısızlığın hiçbir geçerli açıklaması bulunmamakta ve KADEF başkanı Yılmaz Karagöz'ün tüm Kavak halkından ve Kavak Belediye Başkanı İbrahim Sarıcaoğlu'ndan derhal özür dilemesi gerektiğini aksi taktirde yönetimden istifa edeceklerini bildirdiler. Karagöz tarafından Kavak'ın temsilcisi olup da Kavak Başkanına söz verilmemesinin arkasından ki güçleri merak eden yöneticiler Karagöz'ün kimden nasıl bir talimat aldığını merak ettiklerini ve bu olayın tüm yönetime mal edilmesinden duydukları üzüntüyü dile getirdiler.

Kavaklılar Sarıcaoğlu'na Sahip Çıktı

Türkiye'nin hemen hemen her şehrinde derneği bulunan Kavak ilçesinin tüm dernek başkanları sosyal medya hesaplarından Başkan Sarıcaoğlu'nun arkasında olduklarını ve KADEF'in yaptığı saygısızlığın hesabının sorulacağını dile getirdiler. Sosyal medya hesaplarından yapılan saygısızlığa tepki olarak vatandaşlar Yılmaz Karagöz'e ateş püskürdüler ve bir daha Kavak'taki hiçbir programda onu görmek istemediklerini dile getirdiler. KADEF'in hiçbir zaman Kavaklıların yanında olmadıklarını böyle bir kuruluşu tanımadıklarını ifade eden vatandaşlar KADEF yönetimini istifaya davet ettiler. Kavak'tan ve Kavak halkından özür dilenmemesi halinde KADEF'e olan tepkilerini çok daha farklı şekilde dile getireceklerini söyleyen vatandaşlar KADEF bünyesine bağlı dernekleri de istifaya davet ettiler.

Kavaklılar Tek Yumruk Oldu

Yaşanan üzücü olaylardan sonra tüm Kavaklılar sosyal medyada birleşerek Kavaklıları hor gören bir Kavak Derneği istemiyoruz ifadelerinde bulundular. Sağıyla soluyla tüm siyasi parti temsilcileri tek yumruk oldu ve yapılan bu saygısızlık tüm Kavak halkına ve Kavak Belediyesi makamına yapılmıştır ve kesinlikle KADEF'in özür dilemesi gerektiğini aksi taktirde hiçbir şekilde KADEF denen kuruluşu tanımayacaklarını ifade ettiler.

Tüm uyarılara rağmen ısrarla Başkana söz vermemekte direnen KADEF konuyla ilgili henüz bir açıklama yapmazken KADEF'e bağlı derneklerin istifa dilekçelerini vermeleri bekleniyor.

Son Güncelleme: 22.06.2017 13:39
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Şerif söylemez 2017-06-22 15:09:36

Yıllardır bunların hepsi Kavak lilari üzüyorlar meymenetsiz küstah herifler Kavaklı lari size tanıtacak bu kavaklilar kadef"i terkedin sizi görmek istemiyorum

Avatar
Ali 2017-06-22 16:49:24

Kavak'i bilmeyenler kavaklilari bilirmi defolup gitsinler artık Kadefin ismini kullanarak isim yapanlar yeteeeeeeerrrr

Avatar
emin karagüzel 2017-06-23 01:00:42

fazla büyütmeye luzum yok neticede iftar yemeği, art niyet aramak yanlış,iftar açmak için bir araya gelindi, kavak belediye başkanı değerli bir insan.