banner388
banner390
banner410
banner408

İzolasyonda olması gerekirken açılışa katıldı!

Samsun'da Çevre ve Şehir Bakanı Kurum'un temel atma törenine katılan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın testinin pozitif çıkması sonucu, aynı ortamda bulundukları için test yaptıran AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ile Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'in de koronavirüse testi pozitif çıktı.

banner269

İzolasyonda olması gerekirken açılışa katıldı!

Samsun'da Çevre ve Şehir Bakanı Kurum'un temel atma törenine katılan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın testinin pozitif çıkması sonucu, aynı ortamda bulundukları için test yaptıran AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ile Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'in de koronavirüse testi pozitif çıktı.

29 Kasım 2020 Pazar 10:42
İzolasyonda olması gerekirken açılışa katıldı!

 "Samsun Kentsel Dönüşüm ve Altyapı Yatırımları Açılış ve Temel Atma Töreni" için gelen Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un da aralarında bulunduğu protokolde korona virüs paniği yaşandı.

 Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın koronavirüs testinin pozitif çıktığı törende öğrenildi. AK Parti İl Başkanı Ersan Aksu ve birçok protokol üyesi test yaptırdı.Başkan Ersan Aksu ile Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'in de testi pozitif çıktı.

TEST SONUCUNU BEKLEMEDEN...

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum'un katılımıyla Samsun'da düzenlenen "Kentsel Dönüşüm ve Altyapı Yatırımları" açılış programına katılan Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, test sonucunu beklemeden protokolde hazır bulundu.

Hamit Kılıç'ın tören sırasında koronavirüse yakalandığı  bilgisi gelince, protokolde şaşkınlık yaşandı. Kılıç'ın törenden ayrılırken, diğer protokol üyeleri panik yaşadı. Ak  Parti İl Başkan Av. Ersan Aksu ve bazı protokol üyeleri test yaptırdı.

İKİ BAŞKANIN DA TESTİ POZİTİF

Bafra Belediye Başkanı Kılıç bir süre sonra sosyal medya hesabından. "Kovid-19 test sonucu pozitif çıkmıştır. Hamdolsun genel durumum gayet iyi ve şu an için evde karantinada bulunmaktayım. Hepinizden dua bekler, tüm hastalarımıza Allah'tan acil şifalar dilerim." paylaşımını yaptı.

Törene katılan Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir'in de testi pozitif çıktı.. Özdemir, "Değerli Hemşehrilerim; Bugün yaptırdığım Covid-19 test sonucum pozitif çıkmıştır. Hamdolsun genel durumum gayet iyi ve şu an için evde karantinada bulunmaktayım. Hepinizden dua bekler, tüm hastalarımıza Allah'tan acil şifalar dilerim" ifadelerini kullandı.

Hamit Kılıç'ın durumunu öğrendikten sonra kendisi de test yaptıran AK Parti İl Başkanı Av. Ersan Aksu'nun da koronavirüse yakalandığı anlaşıldı. Başkan Aksu sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Dikkat etmeme rağmen kervana biz de katıldık. Covid-19 test sonucum pozitif çıktı. Genel durumum şu an için iyi. Tedavime evimde devam ediyorum. Dualarınızı bekler,  tüm hastalarımıza acil şifalar dilerim" dedi.


TÖRENDE OLAN İSİMLER

Törene, Bakan Kurum'un yanı sıra, Samsun Valisi Dr. Zülkif Dağlı,  AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, OMÜ Rektörü Prof. Dr. Yavuz Ünal, TOKİ Başkanı Ömer Bulut, İller Bankası Genel Müdürü Yusuf Büyük, Emlak Konut GYO  A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdürü Hakan Gedikli, ilçe belediye başkanları katılmıştı.

Anahtar Kelimeler:
SamsunErsanaksuKoronavirüs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
FURKAN 2020-11-29 11:32:13

BAŞİMİZDAKİ BÜYÜKLERİMİZ UYMAZ İSE HALK NE YASIN ?

Avatar
ahmet kırış 2020-11-29 11:47:17

samsuna bir hayrı dokunmayan insanlar bir araya toplanmışlar :=))))

Avatar
hakan mutlu 2020-11-29 16:54:26

SECIM gezileri erken basladi..biz gecim derdindeyiz....hic sansiniz yok..yillarca akp ye oy attim..bu sefer uzgunum size pek IYI gelmiyecek.

Avatar
Mesut 2020-11-29 17:54:59

Idari para cezasi

Avatar
huseyin canik 2020-11-30 00:22:24

sehirlerimizi kasabalarimizi teslim ettigimiz kisilere bakarmisniz..buram buram cahillik akiyor..bulastiran bulastirana yanasmayin bunlara uzak durun..gidene kadar