banner388

İYİ Parti’den gövde gösterisi

İYİ Parti Samsun Kurucu İl Yönetimi ve Kurucu İlçe Başkanları Samsun basınının karşısına geçti. 

İYİ Parti’den gövde gösterisi

İYİ Parti Samsun Kurucu İl Yönetimi ve Kurucu İlçe Başkanları Samsun basınının karşısına geçti. 

06 Ocak 2018 Cumartesi 16:09

Samsunspor haber - İYİ Parti Samsun Kurucu İl Yönetim Kurulu Üyeleri ve Kurucu İlçe Başkanları, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün Anıtına çelenk koyup, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın ardından bir otelde düzenlenen kahvaltı programında Samsun basını ile bir araya geldi. 


“Siyasete yeni bir soluk...”


İYİ Parti Samsun Kurucu İl Başkanı Ömer Süslü, kurucu üyelerin tanıtımı sonrasında bir basın açıklamasını gerçekleştirdi. Süslü, bugünün öneminden bahsederek, “Bugün bizim için çok önemli bir gün. Konuşmama başlamadan önce böyle önemli bir günde bizleri yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyor, hepinizi sevgi ve saygıyla selamlıyorum. İYİ Parti olarak siyasete yeni bir soluk, yeni bir heyecan, yeni bir dil kazandırmak, tıkanmış siyaseti açabilmek, özellikle de referandum sürecinde ikiye bölünmüş milletimizi yeniden kucaklaştırabilmek ve umudu kırılmış milletimizin geleceğini güvence altına alabilmek adına kimseyle kavga etmeden, yeniden milletimizi kucaklaştıracak söylemlerle siyaset yapacağımızı sizlerin huzurda beyan ediyoruz.” dedi.


“Partimizin çağrısı demokrasi ve iyi bir Türkiye çağrısıdır”


İYİ Parti’nin siyasete yeni bir soluk getireceğini belirten Süslü, “İYİ Parti olarak milletimizin gücüyle partizanlıkları, adaletsizlikleri, karanlıkları ve kutuplaşmaları bitireceğiz. Milletimiz şunu iyi bilmelidir ki; İYİ Parti gücünü sadece ve sadece milletinden almaktadır. Partimizin çağrısı 21. yüzyılın gerçeklerini doğru okuyabilen, çağı yakalayan, bilgi ve teknoloji üreten, güçlü, zengin ve mutlu bir Türkiye kurma çağrısıdır. Partimizin çağrısı Cumhuriyet çağrısıdır. Partimizin çağrısı demokrasi ve iyi bir Türkiye çağrısıdır.” diye konuştu.


“Türkiye İYİ olacak”


Genel Başkan Meral Akşener’den de söz eden Süslü, “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in de ifade ettiği gibi: 'Medeniyet Yolunun taşlarını sadece cesurlar döşer' dedik ve tüm engellemelere ve baskılara rağmen inandığımız yolda hiç durmadan ilerledik. Türkiye İYİ olacak ve sonunda kazanan mutlaka milletimiz olacaktır. Toplantımıza katıldığınız için hepinize teşekkür eder, teşkilatımızın kuruluşunun partimize ve milletimize hayırlar getirmesini Cenabı Allah'tan niyaz ederim. Sağ olun, var olun Allah'a emanet olun.” diyerek basın açıklamasını bitirdi. 


Açıklama sonrasında parti il ve ilçe kurucu üyeleri toplantı yaptı.

Son Güncelleme: 06.01.2018 16:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
yildiz 2018-01-07 16:57:39

bu partiyi ve meral aksener i fetö ile beraber görmedik, ama oy verdiklerimiz yillardir hocam efendim diye el etek duruyorlardi düne kadar. bu kadina fetöcü diyenlere bir bakin youtu bede neler nasil övgüler düzüyorlar muhterem hocam diye, bilge insan diye ne oldu simdilerde hangi akla fetöcüdiyorlar iyi partiye.

Avatar
bünyamin 2018-01-07 02:20:05

Onu denedik olmadı bunu denedik olmadı anamızı ağladı anamız işyerleri atakum
da kral oldular heryeri işgal etti mahkeme kararını bile işe yaramadı iyi partide
umut iyi oldu

Avatar
Necati 55 2018-01-06 18:26:16

Yeni bir fetö dalgası bu kez açıktan saldiracaklar. Ama biz bu vatanı kolay kazanmadik kolay teslim etmeyeceğiz.

Avatar
Cemal Nadir 2018-01-06 19:39:00

% 5

Avatar
Memo 2018-01-06 21:36:39

Ulan fetönün ipine takılıp gidiyorsunuz barajı bile gecemeyeceksiniz reis varken size oy verenlere şaşarım

Avatar
memet 2018-01-06 22:43:11

kim naparsa yapsin 2019 da sonuc belli 49 a 51 cikar baska care yok. ikdidarin gitme sansi yok