banner388
banner390
banner410
banner408

İYİ Parti Samsun teşkilatından Erhan Usta açıklaması

MHP'den ihraç edilen bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın İYİ Parti'ye geçmesi ile birlikte İl Başkanlığından açıklama yapıldı.

banner269

İYİ Parti Samsun teşkilatından Erhan Usta açıklaması

MHP'den ihraç edilen bağımsız Samsun Milletvekili Erhan Usta'nın İYİ Parti'ye geçmesi ile birlikte İl Başkanlığından açıklama yapıldı.

12 Eylül 2020 Cumartesi 13:12
İYİ Parti Samsun teşkilatından Erhan Usta açıklaması

İYİ Parti Samsun İl Başkanlığından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Herşey çok daha İYİ olacak !
Kuruluşundan beri yok sayılmaya, sayısız iftiralarla yıpratılmaya calışılan , binbir engellemeye maruz kalan Partimiz kararlı ve planlı büyümesine devam ediyor . Güçlü bir ülkeyi yaratmak ancak liyakatli , cesur vatansever insanların bir catı altinda güç birliği yapması ve ortak akılla mücadele etmesi ile mümkündür . Uzun yıllardır tek adam rejiminin ülkeyi getirdiği tablo maalesef hiç de iç açıcı görünmemekte dört tarafı kuşatılmış , ekonomisi zayıflamış huzuru kaçmış bir toplum olarak çıkış yolu arar hale gelmişiz Partimiz , ilkeli politikasından asla taviz vermeden siyasi rekabeti çirkin bir noktaya taşımadan dün rakipti , birlikte hareket etmedi diye geçmişe saplanıp kalmadan bu ülkenin yetiştirdiği tüm değerleri , Cumhuriyetin ilkelerine vatanin bölünmez bütünlüğüne , kutsal inançlara sahip çıktığına inandığı herkesi bu büyüyen çatının temel taşlari yapma arzusundadır . Eğitim ve çalışma hayatı boyunca hep en iyiler arasında yer almış Sn . Erhan Usta da bu noktada partimizin davetini kabul ederek siyasi kariyerini İYİ parti saflarında mücadele ederek sürdürme kararı almıştır . Siyaset kısa soluklu ve günübirlik doğru veya yanlış kararlarla değerlendirilecek ya da bir bölgede şekillenen yapıya göre duygularla hareket edilecek sığlıkta değildir. Gelişmelerden ders alıp ülke genelinde ortak akıl güçlü bir ekip mantığı ile iyi sonuca varma işidir . Bu düşünceyle yürüttüğümüz politikalar neticesinde Samsun'un yetiştirdiği en kıymetli siyasetçilerin tercihi İYİ parti olmuştur. Geçmişte rakip olup bugün aynı çatı altında beraber siyaset yapılabileceğini kıymetli insanları davet ederek bir araya getiren , ilkeli cesur ve milletini düsünen siyaset anlayısina sahip Sn genel Baskanimizin ozverili cabalaridir. Sağ sol , inanan inanmayan ayrımı yapanlara inat sadece memleket sevdası ile iyi niyet iyi insanları bir noktada buluşturan Sn Genel Başkanımıza da ayrıca şükran ve minnetlerimi sunarım .

Kendi icinde belli makamlar icin rakip olanların mevzubahis olan vatansa gerisi teferruattır diye bulustugu yerdir Iyi parti . Birlik ve beraberliğe bu kadar cok ihtiyac duyduğumuz günlerde gerek ekonomik sıkintılara recete uretmek gerekse geçmiste dogru tespitlerini ifade etmek istediği için yol ayrımina girmek zorunda birakildigi iradeye gercek demokratik bir calısma modelinin nasil oldugunu gosterme firsati vereceğini düşünerek Sn. milletvekilimiz Erhan Usta ya birkez daha aramiza hosgeldiniz diyor bundan sonraki siyasi hayatinda beraber olmaktan duyduğumuz memnuniyeti ifade etmek istiyorum."

Son Güncelleme: 12.09.2020 13:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Sms 2020-09-12 23:03:10

Büyükşehir başkanlık seçimini kimin yüzünden kaybettiğimizi biliyorsunuz değil mi? Böyle devam edin çok güzel. İki gün sonra bizi de satar olur biter

Avatar
Totti 2020-09-12 13:48:23

Erhan usta ya sadece bir soru sorun neden ozamanlar iyi partiye Hayatı Tekin e karşı cıktı bağımsız aday oldu

Avatar
Ahmed Arif 2020-09-12 14:05:18

Yerel seçimlerde AKEPE ile işbirliği yapıp , Samsun BB' yi AKEPE' ye hediye eden adamın , İYİ Parti' de ne işi var?

Avatar
Samsunlu 2020-09-12 16:25:15

Ustaya samsun halkıda güveniyordu gelinen nokta ortada sıra iyi partide.
Adamın nerede olduğunu değil nereye hizmet ettiğine bakmak gerekir.

Avatar
KoÇoVaLı... 2020-09-12 17:14:35

Ziyaaaa...

Avatar
yavuz derya 2020-09-12 23:55:59

IYI parti hic iyi yapmadi ustayi partiye almakla Samsun halki ustaya su vermez artiuk su.....

Avatar
Zülüflü 2020-09-13 07:35:13

Tek adam rejim i nasıl oluyor önce bunu biraz açarmısın
Erhan ustaya herkesimin ortak adayı idi büyük şehir belediye başkanlığı için olmadı ama dik duruş malesef son bulmuş hayırlısı olsun