banner388

İYİ Parti Samsun İl Kongresi’nde iki aday yarışıyor

İyi Parti Samsun İl Kongresi , fuar içi Neco Düğün Salonu’nda gerçekleşiyor. Kongrede mevcut kurucu İl Başkanı Ömer Süslü ile Avukat Hüseyin Acar yarışıyor. 

İYİ Parti Samsun İl Kongresi’nde iki aday yarışıyor

İyi Parti Samsun İl Kongresi , fuar içi Neco Düğün Salonu’nda gerçekleşiyor. Kongrede mevcut kurucu İl Başkanı Ömer Süslü ile Avukat Hüseyin Acar yarışıyor. 

10 Mart 2018 Cumartesi 17:13
İYİ Parti Samsun İl Kongresi’nde iki aday yarışıyor

Samsun HaberYoğun bir katılımla gerçekleşen kongrede mevcut İl Başkanı Ömer Süslü ile Avukat Hüseyin Acar yarışıyor. Kongreye, Atatürkçü Düşünce Derneği, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği, Cumhuriyet Halk Partisi, Demokrat Parti, Büyük Birlik Partisi ve birçok demokratik kitle örgütünden temsilciler katıldı. Kongrede oy kullanma işlemi sonlandı, oyların sayımı devam ediyor.

“SEÇİMDE OY ÇALINMASINA İZİN VERMEYECEĞİZ’’


İYİ Parti Genel Merkezi Uluslararası İlişkiler Sorumlusu Ayfer Yılmaz konuşmasında seçim güvenliğine dikkat çekerken, “ Hükümet sırf oy çalabilmek için yasa değişikliğine dahi gitmiştir, biz bu seçimde oy çalınmasına asla müsaade etmeyeceğiz. Tüm gücümüzle bunun karşısında duracağız. İYİ Parti kurulalı birkaç ay olmasın a rağmen bugün iktidar olacak güce ulaşmıştır. Bu da hükümeti fazlasıyla korkutmaktadır.“  dedi.


HÜSEYİN ACAR, ‘’YERELDE KAZANAMAZSAK 2019’UN SONUNU GÖREMEYİZ’’


Yaptığı konuşmada sık sık birlik ve beraberlikten bahseden Başkan Adayı Avukat Hüseyin Acar ise, ‘’ Samsun ilk adımın atıldığı bir şehirdir. Biz de bu ruhu yakalamaya çalışıyoruz. İnşallah gelecek yıllarda kongrelerimizi düğün salonlarında değil açık alanlarda gerçekleştireceğiz. Meral Akşener gibi bir lidere sahibiz bunun için çok şanslıyız. Biz asla eksikleri yanlışları görmezden gelmeyeceğiz. Bir hata görürsek bunu düzeltmek için elimizden geleni yapacağız. Eğer gücümüz yetmiyorsa da oturup düşüneceğiz. Bu İslam’ın emridir. Kim ne hata görürse düzeltmeye çalışmak zorundadır. Ben de bu kongrede adaylığımı koymuş bulunuyorum. Eğer hayırlısı ben isem seçilmeyi Allah bana nasip etsin. Türkiye’de tarım, eğitim, ticaret her şey bitti. Samsun bir liman şehri ama her sene daha da geriye gidiyoruz. Biz bunu düzelteceğiz. 2019’da Samsun’da bunu başaracağız. Yerelde bunu başaramazsak 2019’un sonundaki seçimi görme şansımız hiç yok.” şeklinde konuştu.


ÖMER SÜSLÜ , ‘’ BİZİM KADINLARIMIZ ATATÜRK’Ü DOĞURAN KADINLARDIR’’


Yoğun bir destekle kürsüye gelen ve sık sık sloganlarla konuşması kesilen mevcut İl Başkanı Ömer Süslü, her kesimle konuşabileceğini ama terörle bağlantısı olanlarla kesinlikle aynı mecrada yer almayacaklarını belirtirken, ‘’ Samsun, taşıdığı potansiyelin çok çok altında bir durumda. Bunun suçlusu da mevcut siyasi iktidardır. Bugün şeker fabrikaları sürecinde de görüyoruz ki. Türkiye’de zaten can çekişen tarım tamamen bitirilmek istenmektedir. Bilimde ve sanayide hem şehir hem ülke olarak çok geride kaldık. Bir atılıma ihtiyacımız var bunu da biz yapabiliriz. Bugün divanımıza baktığımızda tamamının kadın arkadaşlarımızdan oluştuğunu görüyoruz. Bu bizim için gurur verici bir tablodur. Bizim kadınlarımız Atatürk’ü doğuran vatan için cephede savaşan kadınlardır. İyi Parti Türk kadınının çok etkin olduğu bir partidir.’’  derken konuşmasını ‘’Ne mutlu Türküm diyene’’ sözleriyle bitirdi. 

Haber: Oğuzhan İnce

Son Güncelleme: 10.03.2018 18:25
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.