banner388

İYİ Parti İl Başkan Adayı Murat Keskin: Samsun'a ve hizmete sevdalıyım

İYİ Parti İl Başkan Adayı Murat Keskin Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarılar diledi. 

İYİ Parti İl Başkan Adayı Murat Keskin: Samsun'a ve hizmete sevdalıyım

İYİ Parti İl Başkan Adayı Murat Keskin Samsunhaber.com'u ziyaret ederek yeni yayın döneminde başarılar diledi. 

16 Temmuz 2020 Perşembe 10:13
İYİ Parti İl Başkan Adayı Murat Keskin: Samsun'a ve hizmete sevdalıyım

SAMSUNHABER.COM'A ZİYARET

İmtiyaz sahibi Erdal Şencan ve Genel Koordinatör Ünal Yavuz'u Samsunhaber.com bürosunda ziyaret eden İYİ Parti Samsun İl Başkan Adayı Murat Keskin, Temmuz ayının sonunda yapılması planlanan il kongresi öncesi iddialı açıklamalarda bulundu. 

SAMSUN'A AŞIK BİR ADAMIM

47 yıldır Samsun'da yaşadığını, bu şehirde doğup büyüdüğünü ve ekmeğini yine bu şehirden kazandığını belirten Keskin, "Ben memleketimin beklentilerini, özlemlerini ve sorunlarını bilen bir siyasetçiyim. Mesleğim gereği de teknik bir insanım. Nasip olurda il başkanlığı seçimlerini kazanırsak Samsun için hayalimdeki tüm projeleri hem siyasetle hem Samsunla paylaşmak istiyorum" dedi.

GÜÇLÜ VE KALİTELİ BİR EKİPLE ÇALIŞIYORUZ

Çok güçlü bir yönetim ve kaliteli bir ekiple il başkanlığı seçimlerine hazırlandıklarını ifade eden Keskin, "Dünyada artık profesyonel ekipleri olmayan liderler ne yazık ki başarılı olamıyor. Sadece siyasette değil iş dünyasında hayatın her alanında ekip çalışmasına inanan bir insanım. Bu yüzdende güçlü bir yönetim modeli oluşturmaya çalışıyoruz. Görev bize tebliğ edilirse İYİ Parti Samsun'da önemli bir mesafe alacak" diye konuştu. 

SİYASETTE İDDİALI OLMAK, ÇOK ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ

İYİ Parti'nin Türkiye'de Meral Akşener önderliğinde büyük bir ivme kazandığını dile getiren Keskin, "Bakınız Samsun'da il başkanlığı seçimleri için şuana kadar 5 tane adayımız var. Bu durum İYİ Parti'nin Samsun'da ne kadar dinamik olduğunu da gösteriyor. Türkiye'de de aynı şeyler yaşandığını biliyorum. İl başkanı seçildiğim takdirde ilk gelen seçimlerde en az dört milletvekili taahhüt ediyorum. Bunu da konuşmalarımda sohbet toplantılarında arkadaşlarıma söyledim. İlk belediye başkanlığı seçimlerinde ise 18 belediyenin 18'ine de talip olacağız, iddialı olacağız" şeklinde konuştu. 

SAMSUN'DA DEMOKRASİ ŞÖLENİ YAŞATACAĞIZ

Siyasette iddiası ve heyecanı olmayanların başarılı olmasının mümkün olmadığını sözlerine ekleyen Keskin, "Ben iddialı ve heyecanlı bir adamım. Bu yüzden il başkanlığı seçimlerine aday oldum. Şehrime ve ülkeme hizmet etmek için aday oldum. Çok adaylı bir yarış bizi bekliyor. Demokrasi şöleni içerisinde bir seçim gerçekleştireceğimize bütün kalbimle inanıyorum. Rabbim çıktığımız bu kutlu yolda utandırmasın. Biz çalışacağız, kendimizi ifade edeceğiz, düşüncelerimizi paylaşacağız elbette ki son karar değerli delegelerimizindir" diyerek sözlerini tamamladı.

Haber: Tahir Ömer ÇOKLUK

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TÜRK 2020-07-16 17:06:15

İYİ YOLDA İLERLİYOR GÜZEL PROJELER İLE GELİYOR.SAMSUN KESKİN İLE ÇOK DAHA İYİ OLACAK İNŞALLAH.