banner388

İstikamet Kızıl Elma diyen Samsunlu askerin ailesinden mesaj

İstikamet Kızıl Elma diyerek Türkiye gündemine oturan Samsunlu askerin ailesi çocuklarına mesaj yolladı.

İstikamet Kızıl Elma diyen Samsunlu askerin ailesinden mesaj

İstikamet Kızıl Elma diyerek Türkiye gündemine oturan Samsunlu askerin ailesi çocuklarına mesaj yolladı.

22 Ocak 2018 Pazartesi 17:20
İstikamet Kızıl Elma diyen Samsunlu askerin ailesinden mesaj

Samsun haber - Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) Suriye'nin Afrin Bölgesi'nde 3 gün önce Zeytin Dalı Harekatı başlattı. Ses getiren harekatın 2'inci gününde tanklar eşliğinde Afrin'e giren Türk askeri bölücü terör örgütü YPG'ye bomba yağdırdı.

Afrin'deki operasyonlara katılan Samsunlu Uzman Çavuş Mehmet Kuzu'nun konuşması ise Türkiye gündemine oturdu. Gazetecilerin istikamet neresi diye sorması üzerine Kuzu, "Kızıl elma" dedi.

Kızıl elma mesajı veren Samsunlu kahraman asker Mehmet Kuzu'nun Tekirdağ'da yaşayan ailesi A Haber'e konuştu. Mehmet Kuzu'nun annesi Ümmühan Kuzu ve babası Cemil Kuzu çocuklarının videosunu izlediklerini zaman duygu dolu anlar yaşadıklarını söylediler.

“BABALARIDA GİTSİN, BEN BEKLERİM”

Mehmet Kuzu'nun annesi Ümmühan Kuzu, "Bayrak sevgisi içinden küçüklüğünden geliyor. Beklemesinler dediğinden duygulandım ama mutluyum. Oğlum teröristleri temizlediğinde öyle dönsün. Bütün çocuklarımı askere çağırsalar gönderirim gerekirse babalarıda gitsin, ben beklerim. Sözleşmeli er olmak istediğini bize kendisi söyledi, içinden geldiğini belirtti. Şuan hangi noktada olduğunu bize söylemiyor. Morali çok iyi hiç bozmuyor hatta her zamankinden daha iyi geliyordu. " dedi.

“BAYRAK OĞLUMUN SEVDASI”

Mehmet Kuzu'nun babası Cemil Kuzu, "Herkes askere giderken kına yakar yada eşya götürür. Mehmet bayrak almış ve komutanına yakalatmış. Komutanı sen neden yanına bayrak aldın diye sorunca benim vatan aşkım bayraktan geliyor demiş. Bayrak yoksa bende yokum diye cevap vermiş. Acemi birliği yemin törenine gittim, çarşıya çıkarttım. Benim başka bir sevdam daha var onu size anlatayım dedi, ve Anıtkabir'i gezdik. Kardeşleride zamanı geldiğinde askere gidecek. Oğlum beklemesinler dediğinde gurur duydum. Kızıl elma hepimizin hedefi. Oğlumla konuştuğumda gerekirse bende geleyim dedim. Mehmet sizin duanıza ihtiyacımız var dedi. Allah tüm askerlerimizin yardımcıları olsun " dedi.

Son Güncelleme: 22.01.2018 17:40
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Özlem erturk 2018-01-23 08:14:10

Ben de varım bu vatan bayrak icin

Avatar
S 2018-03-03 22:43:47

Askerimizin sonuna dek yanındayız Allah yardımcıları olsun

Avatar
ERHAN 2018-03-04 02:07:26

ben yanında deyilim, birilerinin fantezisi içinde ölmek niyetinde değilim, doğduğumdan bu vakte kadar sürekli her şeyde haraç veriyorum, isteklerim umutlarım çöp oldu, ve dahada çook vereceksin diyorlar, fakir ve yoklu içinde yaşamakdansa yok olmak daha iyidir,
insanlar, ülkelerin devlet, herşeyin bir sonu vardır, NEYE TUTUNURSANIZ TUTUNUN BU DEĞİŞMEZ,
KISITLI ÖMRÜMÜ İYİ GEÇİREMEMİŞİM GERİSİNİN HİÇ BİR ÖNEMİ YOK, BÖYLE OLMASINA SEBEBİYET VERENLERDE ELBETTEKİ KARŞILIĞINI ALACAKLAR.