banner388

İşte Samsun'daki o kazanın detayları

Samsun’da cuma gecesi bir öğrenci servisinin 5 aracı hurdaya çevirdiği kazanın detayları ortaya çıktı. Bakın kaza neden meydan geldi... 

İşte Samsun'daki o kazanın detayları

Samsun’da cuma gecesi bir öğrenci servisinin 5 aracı hurdaya çevirdiği kazanın detayları ortaya çıktı. Bakın kaza neden meydan geldi... 

24 Nisan 2017 Pazartesi 10:01
İşte Samsun'daki o kazanın detayları

Samsun Haber - Samsun'un İlkadım ilçesi 2. Bulvar Yolunda bir öğrenci servis minibüsü, önce park halindeki 3 araca çarpmış, ardından refüjde bulunan ağaçları yerinden sökerek metrelerce sürüklenmiş, daha sonra da park halinde bulunan 2 araca daha çarparak durabilmişti. Olayda şans eseri yaralı bulunmazken, araçlarda büyük çapta maddi hasar oluşmuştu. 

Yaşanan bu kaza sonrası Samsun Servis İşletmecileri Esnaf Odası Başkanı Hüseyin Binay, iddia edildiği gibi sürücünün alkollü olduğu konusunda kesin bir bilgi olmadığını belirterek, "Bu konuda gerekli denetlemeleri Büyükşehir Belediyesi ile Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü yapıyor. Oda olarak biz sadece yılda 3-4 sefer, servis sürücülerine yönelik seminerler veriyoruz. Kazaya karışan servis aracını sahibi değil, oğlu kullanıyordu. Şu an soruşturma devam ettiği için kesin bir bilgiye sahip değiliz. Servis sürücüsünün alkollü olup olmadığını bilmiyorum. Ancak alkol alınması durumunda, Büyükşehir Belediyesi ve Trafik Şube Müdürlüğü plakasının iptaline kadar gidebiliyor. Bizim tüzüğümüzde odadan çıkarma diye bir düzenleme yok. Sadece yüz kızartıcı durumlarda üyelik iptaline gidiyoruz. Plaka iptali ise Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılıyor" diye konuştu. 

Fren yerine gaz pedalına basmış

Samsun Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube Müdürlüğü yetkilileri, kazada sürücünün alkollü olmadığını, sürücünün ilk araca çarptıktan sonra heyecanlanarak fren yerine gaz pedalına basması sonucu diğer araçlara çarptığını, kazada maddi hasar dışında ölüm ya da yaralanma olmadığını belirttiler.

Kaynak: Gerçekbizde.com

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.