banner388

İşte Emrah Karaduman'ın Uğradığı Saldırının Detayları

Eskişehir'e konser vermek üzere giden, ancak burada bıçaklı saldırıya uğrayan Samsunlu sanatçı Emrah Karaduman'ın son durumu ne? Genç sanatçı ile aynı saldırıda yaralanan arkadaşı olayın detayları hakkında gazetecilere bilgi verdi.

İşte Emrah Karaduman'ın Uğradığı Saldırının Detayları

Eskişehir'e konser vermek üzere giden, ancak burada bıçaklı saldırıya uğrayan Samsunlu sanatçı Emrah Karaduman'ın son durumu ne? Genç sanatçı ile aynı saldırıda yaralanan arkadaşı olayın detayları hakkında gazetecilere bilgi verdi.

14 Mart 2017 Salı 16:17
İşte Emrah Karaduman'ın Uğradığı Saldırının Detayları

Samsun Haber - Samsunlu besteci, aranjör ve DJ, 31 yaşındaki Emrah Karaduman ile arkadaşı Volkan Karaca, geçen cuma gecesi konser vermek üzere gittikleri Eskişehir'de kaldıkları otelin girişinde şarkıcı Aleyna Tilki'nin hayranı olduğunu belirten Enis Duman'ın bıçaklı saldırısına uğradı. 

Karnından ve sırtından bıçaklanan Emrah Karaduman ile kolundan yaralanan 36 yaşındaki arkadaşı Volkan Karaca tedavi altına alındı. Şarkıcı Aleyna Tilki'ye ilgi duyduğunu, olayı Emrah Karaduman'ın Aleyna Tilki'nin sevgilisi olduğunu düşünerek kıskançlık nedeniyle yaptığını söyleyen şüpheli 33 yaşındaki Enis Duman geçen cumartesi günü çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararı ve yurt dışına çıkış yasağıyla serbest bırakılmış, ancak savcının dün yaptığı itirazı üzerine Duman yeniden gözaltına alınarak, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak Eskişehir H Tipi Cezaevine gönderilmişti.

"Kolumu araya soktum"

Kaldırıldıkları hastanede Emrah Karaduman ile birlikte tedavileri devam eden Volkan Karaca, hastane kantini önündeki gazetecilere yaşadıkları olayı şu cümlelerle anlattı: "Yürüyerek otele gidiyorduk. Emrah ortadaydı. Birden arkadan biri koştu. Emrah'ı hem itti hem de bıçaklamaya başladı. Emrah midesine darbe aldıktan sonra düştü. Son darbeyi yine vuracaktı ben 'hop hişt' dedim. Baktım olacak gibi değil sırtına vuracak, kalbine doğru. Ben de kolumu soktum araya. Bıçak koluma girip çıktı."

"Polis bize koruma vermedi"

Yakalanan Enis Duman'ın ilk olarak çıkarıldığı mahkemece serbest bırakılmasına tepki gösteren Volkan Karaca şunları söyledi: "Ben 2.5 saat kolumdan ameliyat oldum. Daha Emrah'ın da ameliyatı devam ediyordu. Biz daha yoğun bakımdayken 12 saat içinde hakim salmış. Yani şunu demiş 'İşini tam bitiremedin, en git onları öldür buraya gel, biz tutuklayalım seni' demiş herhalde. Biz gece boyu o kadar korktuk ki. Eşim Tuğba Karaca'dan Allah razı olsun sabaha kadar başımda nöbet tuttu. Benim arkadaşım, Emrah'ın menajeri Ersin Özer yanımızda durdular. Ama polis bize bir koruma vermedi. Arkadaşlarımız yoğun bakımın önünde nöbet tuttu bizi korudu. Korktuk."

"Sinsice arkadan koştu"

Bir gazetecinin, zanlı Ersin Duman'ın sosyal paylaşım sayfasında özür dileğini belirtmesi üzerine Karaca, şunları söyledi: "Arkadaş özürler falan yazmış ama zaten anlattığı gibi de değil konu. Kimse onu ne tahrik etti ne de bir şey dedi. Zaten biz onu görmedik ki. O kadar sinsice arkadan koştu. Ne olduğunu bile anlamadık. Bana bıçağı sapladıktan sonra kaçtı. Oradan bir abimiz peşine düştü. Çelme takıyor düşürüyor, daha sonra bıçağı düşürüyor. Ona da saldırmaya çalışıyor. 50 metre kadar ileride polisler müdahale ediyor" 

"Biz ölüm işini askıya aldık"

Kendisinin ve Emrah Karaduman'ın sağlık durumunu iyi olduğunu belirten Volkan Karaca, "Benim durumun iyi. 20 dikişim var. İyileşeceğiz. Emrah da iyi. 20 gün içerisinde ayağa kalkar tahmin ediyorum. Midesinden olan yaradan dolayı durumu bana göre ağır ama, konuşuyor, biliyor, görüşüyoruz, muhabbet edebiliyoruz. Biz ölüm işini askıya aldık sıkıntı yok. Emrah yoğun bakımda ama steril bir ortamda olmasından dolayı yoğun bakımda. Yoksa yani filmlerdeki gibi yoğun bakımda değil." dedi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Melih Cevdet 2018-09-18 10:13:42

Emrah kasaduman saapsız değildir.