banner388

"İsraf ve yolsuzluğa müsaade yok"

Saadet Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı Şerif Altundal seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

"İsraf ve yolsuzluğa müsaade yok"

Saadet Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı Şerif Altundal seçim çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor.

21 Mart 2019 Perşembe 12:43
"İsraf ve yolsuzluğa müsaade yok"

Altundal yaptıkları esnaf ziyaretlerinde; Esnafın çok zor durumda olduğunu, ticaretlerinin çok zayıf olduğunu, işlerin durgun geçtiğini üzülerek öğrendiklerini söyledi.

VATANDAŞ BORÇ VE FAİZİN ALTINDA EZİLİYOR

Altundal Milli Görüş belediyelerinin Daha evvelden memleket için çok hayırlı hizmetler yaptığını bildirdiklerini söyledi. Şerif Altundal, insanların işsizlik, borç ve faiz yükü altında ezildiklerini ve mutsuz olduklarını belirtti. Zengini daha zengin fakiri daha da yoksul hale getiren gelir dağılımı adaletsizliğinin kabul edilemez ve Sürdürülebilir olmadığını belirtti.

YOLSUZLUĞA İZİN VERİLMEYECEK 

Altundal bundan dolayıdır ki, Belediye Başkanı olduklarında israf ve yolsuzluğa asla müsaade etmeyeceklerini belediyeye ait alımlarda ve ihalelerde elektronik teklifler üzerinden işlemleri göreceklerini asla zulüm etmeyeceklerini, hakkaniyet ile hareket edeceklerini söyledi. 

ŞEFFAF BELEDİYECİLİK

Belediye'nin alım ve ihalelerinden ilçedeki iş adamlarının ve esnafın hakkaniyetle istifade etme imkanı elde edeceklerini belirtti. Altundal istihdam ve üretim ile ilgili belediyenin bütün imkânlarını seferber edip, yatırımlarını yoğunluklu bir şekilde bu çalışmalara kanalize edeceklerini belirtti. Saadet Partisi İlkadım Belediye Başkan Adayı belediyenin imkanları dahilinde esnaflara kolaylıklar sağlayacaklarını da söyledi.  

Saadet Partisi 1389 bölgede seçime tek Başına Girdiğini belirtti.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Groom 2019-03-22 09:24:20

Şu şeffaf belediyecilik nedir herkes aynı şeyi sölüyo ama belediyeye gidince hersey yasak