banner388

İsmail Kahraman: Erdoğan'ın fotoğrafı resmi kurumlara asılmalı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Eski Başkanı İsmail Kahraman, "Recep Tayyip Erdoğan artık Türkiye’nin devlet başkanı. Onun fotoğrafı resmi kurumlara asılmalı" dedi. 

İsmail Kahraman: Erdoğan'ın fotoğrafı resmi kurumlara asılmalı

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Eski Başkanı İsmail Kahraman, "Recep Tayyip Erdoğan artık Türkiye’nin devlet başkanı. Onun fotoğrafı resmi kurumlara asılmalı" dedi. 

21 Temmuz 2018 Cumartesi 15:19
İsmail Kahraman: Erdoğan'ın fotoğrafı resmi kurumlara asılmalı

Samsun haber - Milli Türk Talebe Birliği'nce Samsun'da Vefa ve Kardeşlik Buluşması konulu konferans düzenlendi. TBMM Eski Başkanı İsmail Kahraman ve Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ da konferansa katılarak önemli açıklamalarda bulundu.

"KAPTANLAR GEMİYİ TERK ETMEZLER"

Konferansta bir konuşma yapan TBMM Eski Başkanı İsmail Kahraman ilk olarak 15 Temmuz'a değinerek "Çankaya’da bir uçak geçti ve camlar sarsıldı. O an televizyonu açtım ve tanklar köprüdeydi. Ben darbe beklemiyordum. Çünkü Türkiye’nin idaresine askeri güç 3 defa geldi, yürütemeyeceğini anladı. Ama bir tane hain, yani bir kişi, aslında piyon o tabi. 160 ülkede okul açacak ve idarecilik yapacak, o ülkeler buna müsaade edecek, bankası olacak bu mümkün değil. 1 kişi değil bu işin arkasında olan. O bu toprağın insanı değil. Bu inancın insanı değil. Kaç kişi o yüzden perişan oldu. Bu temizlenecek ayıklanacak tabii ki. Tabandaki masum olan insanlar ayıklanacak. Ben darbe girişimini öğrendiğimde bana özel korumam iyi niyetle 'size bir şey olmasın sizi saklayalım' dediler. Bir kaide var. Kaptanlar gemiyi terk etmezler. Kim terk eder? Fareler. Ben fare değilim. Aldım abdestimi ve doğru Meclis'e gittim. Öleceksek şehit olacağız. Şehitlik duygusu çok mühim. Biz o şekilde meydanlarda olduk. Cumhurbaşkanımızın gelip İstanbul’da milletimizin başına geçmesi müthiş bir duyguydu. Cenab-ı Allah bir daha böyle bir şey göstermesin inşallah" dedi.

"TÜRKİYE'NİN BAŞINDA DEVLET BAŞKANI VAR"

Şimdi Türkiye’nin başında bir devlet başkanı var diyen Karaman "Bu 26'ncı dönemin bir güzel faaliyeti de anayasa değişimi oldu. Bir önceki çalışmalarda 25 ay süren anayasa çalışmaları oluyordu. Bu anayasa değişikliğinde zaten belli değil mi? Dünya anayasanın değişmesini istemiyordu. O yüzden değişmesi gerekiyordu. Çok güzel oldu inşallah. Bunun yansımasını da göreceğiz. Şimdi Türkiye’nin başında bir devlet başkanı var. Herkesin saygı duyduğu ve duyması gerektiği. Artık yakında buralara da bir resmi asılacak. Dairelerde bu olmalı. Recep Tayyip Erdoğan’ın resimleri asılmalı. O milletin seçtiği devlet başkanıdır. Güzel şeyler oldu ve güzel şeyler olacak inşallah" şeklinde konuştu. 

"HANIM KARDEŞLERİMİZ ÇOK SIKINTILAR ÇEKTİ"

Başbakan Yardımcısı Recep Akdağ ise başörtüsü konusuna değinerek, "Eskiden hanım kardeşlerimiz çok sıkıntılar çekti. Okullara baş örtüleriyle gidemedi, tehditler aldılar. Biz bu dönemleri yaşadık, gördük. Bunları aşmak için gayret eden insanlar ve dava sahipleri, siyasi anlamda AK Parti ile birlikte sığınacak bir çatı buldu ve Türkiye’nin bütün çevresi değişmeye başladı. Ondan sonra biz bu ülkede baskı ve zulüm görmeden yaşamaya başladık. Cenab-ı Hakk'ın bize verdiği bu nimetin kıymetini bilirsek bu nimetin artacağını düşünüyorum" diye konuştu.

Programa ayrıca, Samsun Valisi Osman Kaymak, AK Parti Samsun Milletvekilleri Fuat Köktaş ve Orhan Kırcalı, Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Zihni Şahin, Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Samsun İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz ve çok sayıda davetli katıldı. 

Son Güncelleme: 21.07.2018 15:21
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ahmet Kara 2018-07-21 15:27:22

İsmail Kahraman sen ilk önce Atatürk düşmanlığının hesabını ver. O gün başörtülü kadınlar sıkıntı çekiyordu şimdi başı açık kadınlar değişen ne oldu?

Avatar
zafer 2018-07-21 16:00:25

kısacası diyorki Atatük devri bitti kaldırın artık onun fotoğfalarını diyor.

Avatar
Herkes biliyor 2018-07-21 16:05:32

Recep Akdağ’ın da bir tarikatla bağlantılı olduğunu hele bu İsmail Kahraman’ın nasıl bir fitneci olduğu toplumun her kesimi biliyor iyi ki de biliyor ki ciddiye alınmıyorlar

Avatar
Fatih 2018-07-22 01:48:50

Ulan damadın 1 numaralı fetöcü.Kendin Atatürk düşmanı.Insan bu kadar mi kendini malamat eder.Ne olduğunu cümle alem biliyor.Siyaseti daha lekelemede çekil köşende ne bok yiyosan ye.Tayyip baba bile seni kadro dışı bıraktı.

Avatar
atakumlu 2018-07-22 12:18:40

kabul edilemez cahil insan

Avatar
erbey 2018-07-22 13:59:01

bunlarla uğraşacağınıza bi gün olsun memleketin geleceğini iyi yönde etkileyecek işlerle adınızı duysak..