banner388

İŞKUR'dan Samsun'da personel alımı

İŞKUR yayımladığı ilanda Samsun'un 3 ilçesinde personel alımı yapılacağını duyurdu. Son başvuru tarihi ne zaman? Başvuru şartları nelerdir? İşe başlama tarihi ne zaman? İşte detaylar...

İŞKUR'dan Samsun'da personel alımı

İŞKUR yayımladığı ilanda Samsun'un 3 ilçesinde personel alımı yapılacağını duyurdu. Son başvuru tarihi ne zaman? Başvuru şartları nelerdir? İşe başlama tarihi ne zaman? İşte detaylar...

27 Temmuz 2019 Cumartesi 16:51
İŞKUR'dan Samsun'da personel alımı

İŞKUR, Samsun'un Ladik ilçesinde 2, Kavak ilçesinde 1 personel alımı yapılacağını duyurdu. Alımlarla ilgili detaylar belli oldu. İşte başvuru şartları ve detaylar...

SAMSUN'DA YAPILACAK ALIMLAR

Samsun-Kavak-Yöresel Bez Dokumacısı

Son Başvuru: 05.08.2019 Başlangıç Tarihi: 05.08.2019 

Samsun-Ladik-Çocuk Üst Giysileri Dikimi (Gömlek-Bluz-Elbise-Etek-Pantolon-Jean Pantolon)

Son Başvuru: 30.07.2019 Başlangıç Tarihi: 05.08.2019

Samsun-Ladik-Giyim Aksesuarları Dikim Elemanı 

Son Başvuru: 30.07.2019 Başlangıç Tarihi: 05.08.2019

KİMLER BAŞVURU YAPABİLİR?

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanlarda alınacak adayların işbaşı ve mesleki eğitim kursları kapsamında istihdam edileceğine yer verildi. Adayların yerleştirileceği işte önce kursa alınacağı, kursun sona ermesi sonrası adayların işe yerleştirileceği belirtildi. 

Kurs süresi boyunca adaylara İŞKUR tarafından günlük 77-85 TL ücret ödemesi yapılacağına yer verildi. Başvuru yapacak adayların aşağıdaki şartları taşıması gerekmektedir:

Türkiye İş Kurumuna kayıtlı ve işsiz olmak,
15 yaşını tamamlamış olmak,
İşverenin birinci veya ikinci dereceden kan hısmı veya eşi olmamak,
Emekli olmamak,
Programın başlama tarihinden önceki üç aylık dönemde programa başvuru yapan işverenin çalışanı olmamak,
Program başlangıcından önceki son 1 ayda uzun vadeli sigorta kollarına ait primi yatırılmamış olma, iş ve meslek danışmanlığı hizmetlerinden faydalanmış olmak,
Yukarıdaki şartları sağlayan ve programa devam etmelerine engel durumları bulunmayan öğrenciler de programlara katılabilirler.

BAŞVURULAR İNTERNETTEN

Türkiye İş Kurumu resmi internet sayfası aracılığıyla yayımlanan ilanlara başvurular İŞKUR'un internet şubesi üzerinden alınacaktır. Başvuru yapmak için aşağıdaki adımları izleyin ve başvurunuzu yapın.

Aşağıdaki İŞKUR iş ilanları sayfasının linkine tıklayın.

https://esube.iskur.gov.tr

Linke tıkladıktan sonra açılan sayfada İŞ ARAYAN yazan kısımdan giriş yapın. Kimlik numaranız ve İŞKUR şifrenizle giriş yapın. İŞKUR şifreniz yoksa e Devlet kısmından da giriş yapabilirsiniz.

Daha sonra aşağıdaki ekran karşınıza çıkacak. Bu ekranda, üst menüde yer alan ONLİNE İŞLEMLER kısmına tıklayın ve aşağıdaki resimde belirtilen adımları takip edin.


 

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bilge Gurer 2019-07-28 15:24:03

emekli olanlar basvuru yapamiyorlar mi

Avatar
Selma Kesici 2022-03-29 20:54:21

Yaş sınırı varmı