banner388

İŞKUR'dan 11 kamu kurumuna memur alımı

İŞKUR'dan 11 farklı kamu kurumuna memur alımı yapılacak. Meslek grupları, başvuru şartları nelerdir? İşte cevabı...

İŞKUR'dan 11 kamu kurumuna memur alımı

İŞKUR'dan 11 farklı kamu kurumuna memur alımı yapılacak. Meslek grupları, başvuru şartları nelerdir? İşte cevabı...

29 Nisan 2020 Çarşamba 19:47
İŞKUR'dan 11 kamu kurumuna memur alımı

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kendi resmi internet sayfası üzerinden 11 faklı kamu kurumunun memur alımı yapacağını duyurdu. 

İŞKUR aracılığı ile memur alımı yapacağına dair ilan yayınlayan ve başvuruları devam eden 11 kamu kurumunun ilan listesi şu şekilde: 

 KAMU KURUMLARINA MEMUR ALIMI

1 - İçişleri Bakanlığı İçişleri Uzman Yardımcılığı sınav ilanı 04.05.2020

İçişleri Bakanlığı merkez teşkilatında Genel İdare Hizmetleri Sınıfında boş bulunan 15 adet İçişleri Uzman Yardımcısı kadrosuna 03 - 05 Haziran 2020 tarihleri arasında Ankara’da yapılacak Giriş (sözlü) sınavı ile personel alınacaktır.

2 - Aksaray Taşpınar Belediyesi İtfaiye Eri Alımı 01.05.2020

Taşpınar Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadroya açıktan atama yoluyla itfaiye eri alınacaktır.

3 - Çanakkale Evreşe Belediyesi İlk Defa Atanmak Üzere Memur Alımı 01.05.2020

Evreşe Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır.

4 - Tokat Baydarlı Belediyesi İlk Defa Atanmak Üzere Memur Alımı 05.05.2020

Baydarlı Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır.

5 - Bingöl Belediyesi İlk Defa Atanmak Üzere Memur Alımı 30.04.2020

Bingöl Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen veznedar kadrolara açıktan atama yoluyla veznedar alınacaktır.

6 - Erzurum Pazaryolu Belediyesi İlk Defa Atanmak Üzere Memur Alımı 01.05.2020

Pazaryolu Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla memur alınacaktır.

7 - Kültür ve Turizm Bakanlığı Stajyer Kontrolörlük Sınav ilanı 15.05.2020

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım ve İşletmeler Genel Müdürlüğünce 01-05 Haziran 2020 tarihlerinde Ankara'da, Genel İdari Hizmetler Sınıfında boş bulunan 20 adet stajyer kontrolör kadrosuna Sosyal Bilimler dalında (13 kişi) ve Mimarlık dalında (7 kişi) eğitim görmüş adaylar arasından atama yapılmak üzere Stajyer Kontrolörlük Giriş Sınavı yapılacaktır.

8 - Aksaray Gülağaç Belediyesi memur alım ilanı 15.05.2020

Gülağaç Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadroya açıktan atama yoluyla tekniker alınacaktır.

9 - Isparta Çiçekpınar Belediyesi memur alım ilanı 08.05.2020

Çiçekpınar Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Belediye İtfaiye Yönetmeliği ve Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadrolara açıktan atama yoluyla itfaiye eri, memur ve sağlık teknikeri alınacaktır.

10 - Niğde Alay Belediyesi memur alım ilanı 08.05.2020

Alay Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadroya açıktan atama yoluyla arkeolog alınacaktır.

11 - Aksaray Gülpınar Belediyesi memur alım ilanı 18.05.20201 -

Gülpınar Belediye Başkanlığı bünyesinde 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’na tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadroya açıktan atama yoluyla tekniker alınacaktır.

Son Güncelleme: 29.04.2020 19:56
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
TAKİPÇİ 2020-04-30 09:28:46

i.bakanlığına sözlü sınavla alınacak diğer yerlere kps puanı ile neden acaba.