banner388

İshak Taşçı’ya Kars’tan mektup geldi

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde bir grup öğrenciden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya mektup geldi.

İshak Taşçı’ya Kars’tan mektup geldi

Kars’ın Sarıkamış ilçesinde bir grup öğrenciden Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’ya mektup geldi.

22 Nisan 2017 Cumartesi 17:19
İshak Taşçı’ya Kars’tan mektup geldi

Samsun Haber - Başkan Taşçı’da kendisine gelen bu mektubu geri çevirmedi ve kendisinden istenilen ricayı kabul ederek yerine getirdi.

Mektupta Samsun’u görmek isteyen Karslı öğrencilerin istekleri vardı. Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’da Karslı öğrencileri 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Atakum’da ağırladı. 3 gün süreyle Atakum’da misafir olacak 20 öğrenci Samsun ilinin tarihi ve turistik yerlerini görme fırsatına da sahip olacak. 

Öğrencileri makamında ağırlamaktan sevinç duyduğunu ifade eden İshak Taşçı, ‘’Öğrenciler, yazdıkları bir mektup ile Samsun'u görme isteklerini bize ilettiler. Biz de bu anlamda harekete geçerek 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinliklerimiz kapsamında kendilerini ağırlamak istedik. Kars'lı 20 öğrenci yavrumuzu, öğretmenleriyle birlikte Samsun'da ağırlamaktan dolayı son derece mutlu olduk. Üzerlerinde Türk Bayrağı bulunan tişörtleri ile ziyaretimize gelen yavrularımızı, fahri Atakumlu ilan ettik. Daha önce şehirlerinin dışına çıkmamış olan yavrularımızı Karadeniz Bölgesinin güzellikleri ve misafirperverliği ile ağırlıyoruz. Yüzlerindeki mutluluk, bu güzel etkinliğe daha da anlam kattı" dedi

Ayrıca makamın da ağırladığı öğrencilerden Enes Can Güngör ve Selda Kılıç, makam koltuğuna oturarak bir süreliğine Atakum Belediye Başkanı oldu


 

Son Güncelleme: 22.04.2017 17:23
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.