banner388

İran, Irak ve Gürcistan’dan 112 işadamı Samsun’a gelecek

Bu sene 22-25 Mart arasında 4.’sü düzenlenecek olan İnşaat Fuarının basın açıklamasında konuşan TÜYAP A.Ş Genel Müdürü Server Seçer, “Bu yıl fuara İran, Irak ve Gürcistan’dan 112 işadamı, fuarda stant açan üreticilerle bağlantılar kurmak için gelecekler” dedi.

İran, Irak ve Gürcistan’dan 112 işadamı Samsun’a gelecek

Bu sene 22-25 Mart arasında 4.’sü düzenlenecek olan İnşaat Fuarının basın açıklamasında konuşan TÜYAP A.Ş Genel Müdürü Server Seçer, “Bu yıl fuara İran, Irak ve Gürcistan’dan 112 işadamı, fuarda stant açan üreticilerle bağlantılar kurmak için gelecekler” dedi.

21 Mart 2018 Çarşamba 14:18
İran, Irak ve Gürcistan’dan 112 işadamı Samsun’a gelecek

Samsun haber - Bu sene 22-25 Mart arasında 4.’sü düzenlenecek olan İnşaat Fuarı öncesinde düzenlenen basın açıklamasına Elektrik Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Mehmet Özdağ, İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Cevat Öncü, Makine Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, TÜYAP Samsun Bölge Müdürü Server Seçer, Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Yardımcısı Necmi Alıç, Mimarlar Odası Samsun Şube Başkanı İshak Memişoğlu katıldı.

“35 bine yakın ilgili ziyaret etti”

Geçen yıl 35 bine yakın insanın ziyaret ettiğini söyleyen TÜYAP Karadeniz Bölge Müdürü Server Seçer, “Bu yıl 4.’sünü düzenleyeceğimiz fuarı geçen yıl 35 bine yakın ilgili ziyaret etti. Fuarımız, şehrimizin alt yapı, üst yapı ihtiyaçları için gerekli ürün ve ekipmanlarını içermektedir. Bu sebeple Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz tarafından komşu illerin belediye başkanları ve il özel idare genel sekreterleri de açılışımıza davet edildi. Bu yıl fuara İran, Irak ve Gürcistan’dan 112 işadamı, fuarda stant açan üreticilerle bağlantılar kurmak için 4. İnşaat Fuarına gelecekler” diye konuştu.

“Gelişen teknoloji ve ürünler ilgililerle buluşturuluyor”

Fuarda havuz tesisatı ve tasarımı konusunda da seminer vereceklerini söyleyen Makine Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Kadir Gürkan, “İnşaat sektörü birçok sektörü ilgilendirdiği gibi bizim odamızı da ilgilendiriyor. Isıtma, makine, havalandırma, soğutma, dikey ulaşım ve su tesisatı gibi alanlar bizim meslek disiplinimize giriyor. Bu fuarı önemsiyoruz, çünkü hem meslektaşlarımızın yaptığı çalışmalar aktarılıyor hem de gelişen teknoloji ve ürünler ilgililerle buluşturuluyor. Bu fuarda da havuz tesisatlarının tasarımı ve işletimi konusunun seminerini vereceğiz” şeklinde konuştu.

"Toplumun bilinçlenmesini sağlamak"

İnşaat Mühendisleri Odası Samsun Şube Başkanı Cevat Öncü, “Bizde ülkenin lokomotif sektörü olarak bilinen inşaat sektörünün birkaç günlük kalp atışlarını duyacağımız 2018 Samsun İnşaat Fuarına katılım ve destek veren kurumlardan biri olarak son derece memnun ve mutluyuz. Bu gibi organizasyonlar gerek sektöre gerek düzenlendikleri il ve bölgeye, gerekse ülke ekonomisine önemli katkılar sağlıyor. Direkt hissedilemese de dolaylı katkılar sağlıyor. TÜYAP’ın başarıyla 3 defa tamamlamış olduğu ve bu sene 4.’sünü düzenleyeceğimiz bu fuarda bizim İnşaat Mühendisleri Odamız olarak bir standımız da bulunacak. Deprem başta olmak üzere farkındalık yaratmak, toplumun bilinçlenmesini sağlamak amacıyla bazı konularda uyanık ve dikkatli olmaya davet eden broşürlerimiz, tanıtımlarımız olacak” şeklinde ifade etti.

Müberra TAŞÇI

Son Güncelleme: 22.03.2018 11:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ramazan küçükoğlu 2018-03-21 15:45:49

samsun samsunlu olmayanlarca ihmal edildi aga ancak bu işadamları gelsin de samsun artık kazansın gençlerimiz dışarı gitmesin aga bana diyorlar reis sen bize yardımcı ol sesimiz ol gençlerin sorununu yazdım yayınlarsanız sevinirim ...saygılarımla