banner388

İnternet Medya Yasası İçin Tarih Verdi!

İnternet Medyasına yasal statü sağlayacak olan düzenleme ile ilgili gerekli adımların atıldığını duyuran Bakan Akif Çağatay Kılıç, yasanın çıkacağı tarihi açıkladı.

İnternet Medya Yasası İçin Tarih Verdi!

İnternet Medyasına yasal statü sağlayacak olan düzenleme ile ilgili gerekli adımların atıldığını duyuran Bakan Akif Çağatay Kılıç, yasanın çıkacağı tarihi açıkladı.

06 Mart 2017 Pazartesi 00:07
İnternet Medya Yasası İçin Tarih Verdi!

Samsun Haber- Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İnternet Medyası’na yasal düzenleme müjdesi verdi.

'Hepimizin önem verdiği mahremler var'

Samsunum-1 Gemisinde Samsun’da görev yapan basın mensuplarının İmtiyaz Sahipleri, Genel Yayın Yönetmenleri ve yetkilileriyle bir araya gelen Bakan Kılıç, konuşmasında internet medyası için önemli mesajlar verdi. İnternet Medyası ile ilgili yapılması ve atılması gereken adımların olduğunun altını çizen Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, “Bu Numan Kurtulmuş’un görev alanına giriyor. Ama biz bunu görüştük. Bu bakanlar kurulunda da gündeme geldi. Ama bahsettiğiniz konu sadece internet medyasında değil, maalesef aileler ve genel anlamdaki ahlak kurallarla ilgili bazı olumsuzluklar yazılı basında da yaşanıyor. Hepimizin ailesi var, önem verdiği mahremler var. İnternet medyası ile ilgili bizim de çok yaşadığımız sıkıntılar oluyor. Yani bir konunun ilk çıkış anı aslında onun en çok algılandığı andır. Ondan sonra onu düzeltmek zordur. Yıllarca medya dünyası içerisinde yer almış bir valimiz var. Yasa ile ilgili 16 Nisan’a kadar herhangi bir yasal düzenlemenin olmayacağını söyleyebilirim ama en kısa süre içerisinde bu gündeme alınacaktır. Yapılması gereken ve atılması gereken adımların olduğu ve bunların üzerinde çalışmaların olduğunu söyleyebilirim” dedi.

Toplantıya Bakan Kılıç’ın yanı sıra Samsun Valisi İbrahim Şahin, AK Parti Samsun Milletvekili Fuat Köktaş,Gençlik ve Spor Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Kamuran Özden, AK Parti İl Başkanı Muharrem Göksel ve basın mensupları katıldı.

Gökhan İÇKİLLİ

Son Güncelleme: 06.03.2017 00:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.